Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezenty ze zdjęciem

Polecane posty

Gość gość

Co można dać na prezent z własnym zdjęciem? Pomóżcie !!!

Gość ale badziew
Wszystko. Kubki, poduszki, majtki, fartuszki, puzzle, plakaty, obrazy, śliniaczki, koszulki, bokserki. Pytanie tylko czy jest to gustowne. Dla mnie niespecjalnie.

Gość gość
Empik Foto ma takie bajeranckie kubki ze zdjęciem. Ale takie magiczne. Mam na myśli to, że foto na nich pojawia się dopiero wtedy, kiedy zalejecie kubek gorącym napojem. Jest droższy od klasycznego kubka ze zdjęciem, ale moim zdaniem taki prezent po prostu jest zdecydowanie ciekawszy. Co o tym sądzicie?

Gość Martynaxx
Jestem zwolenniczką prostoty i jeżeli chodzi o tego typu prezenty to jestem jak najbardziej za. Ciekawym artykułem,który możemy znaleźć w internecie na ten temat jest http://www.cordi.pl/kubek-i-inne-nietypowe-mi ejsca-na-zdjecia/

Gość gość
Hmm... kwestia oczekiwań drugiej osoby. Dobrym pomysłem są np. kubki ze zdjęciem. W Empik Foto coś takiego kosztuje dosłownie kilkadziesiąt złotych, nawet kubki magiczne, gdzie foto pojawia się dopiero po zalaniu kubka gorącą wodą. A może też równie dobrze zrobić fotoksiążkę.

Gość gość
Magiczny kubek z Empik Foto - właśnie ten, gdzie fotka pojawia się po zalaniu tego kubka gorącym napojem. Jak dla mnie to naprawdę super, konkretny motyw, który robi różnice. No i plusem kubków jest to, że taki prezent po prostu na pewno zostanie wykorzystany.

Gość semst

Empik Foto - u nich macie duży wybór. Korzystaliśmy z poduszki, kubka i fotokalendarzy.

Wszystko w sumie kosztowało niewiele, a fajnie w roli prezentów się sprawdziło.

Chyba największe wrażenie u nas robią fotoksiążki. Prosty temat, fajny, ciekawy, tani, a robiący wrażenie.

Więc chyba ma to sens. Kubki są za to dosyć praktyczne. Wszystko to jest dosyć oczywiste. 

Gość kalik

Ramka z foto, kubek ze zdjęciem albo np. fotoksiążka. Najbardziej pamiątkowa jest ta ostatnia, ale też wymaga sporo pracy - musicie zebrać odpowiednią ilość fotek i całość złożyć w album. ALe to akurat wcale nie jest trudne - wszystko robicie online w aplikacji Empik Foto. I takie rzeczy raczej w roli prezentów całkiem nieźle się sprawdzają. 

Gość semrej

CO do tych fotoksiążek - jak długo czeka się na realizację? W sensie - jak do końca tygodnia złożę u nich ten album, to kiedy on będzie zrealizowany?