Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniaaaa

ból brzucha ustępujący w pozycji leżącej

Polecane posty

Gość miniaaaa

Witam wszystkich, mam 21 lat, od dobrych kilku lat występuje u mnie straszliwy ból brzucha w okolicy żołądka. Pojawia się on raz na kilka tygodni, gdy się poruszam ból jest nie do zniesienia, a gdy się tylko położę, momentalnie przechodzi, wstaję-znowu wraca. Po jakiejś godzinie przechodzi na stałe (ale tylko wtedy gdy leżę). Może mi ktoś powiedzieć co to może być? Może ktoś ma podobne dolegliwości jak ja?

Gość gość
A lekarze co mowią?

Gość miniaaaa
Problem w tym, że ból występuj***ardzo rzadko i jakoś do lekarza jeszcze się nie wybrałam

Gość gość
No to na co czekasz? Aż zacznie występować nagminnie i stale? Coś się dzieje a ty olewasz bo przechodzi. więc się wybierz w końcu bo nie wiadomo co to jest a forum cię nie zdiagnozuje.

Gość gość
Wyrostek nacisnij brzuch na dole i szybko pusc jak zaboli to jest to

Gość Daniel

Cześć Minnnia co wyszło z tym bólem brzucha mam identycznie co do każdego szczegółu ?

Gość Róża

Mam podobny problem.u mnie z reguły ból pojawia się po tym gdy mocno się czymś nagle zestresuje,czy Wy też tak macie? 

Gość Joanna

Czy tylko ból brzucha? Pytam, bo u mnie jeszcze biegunka występowała. Jak problem się powtarza to lepiej iść do lekarza. U mnie okazało się, że mam zespół jelita drażliwego. To już bardziej trzeba o siebie zadbać. Zmiana diety koniecznie. Mi też pomaga Lactoral IBD, probiotyk z odpowiednimi szczepami bakterii, który wyrównują mikroflorę jelit.