Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek upośloedzny

Wyjdziesz za mnie ukochana?

Polecane posty

KOCHAM! KOCHAM! KOCHAM CIĘ! ❤️

Gość uposledzona twoja ja
wiem :) ❤️ mozesz kochac do niedzieli potem znikam na jakis czas

Nie przypominam sobie byś pytała mnie o pozwolenie kochana :) ❤️

przypomnij sobie te piekna namietna noc ❤️ wtedy powiedziales...bierz co chcesz kochanie i rob co chcesz...❤️ mialam wziac rower i uciac sobie mala przejazdzke ale po namysle wole zniknac na kilka dni❤️ chce obudzc w tobie tesknote nieskonczona❤️ i zobaczyc lzy radosci w twoich pieknych i madrych oczach, kiedy wroce ❤️

Hmm no tak, piękna namiętna noc, przypominam sobie, ale przecież cię ze mną nie było! skąd wiesz co powiedziałem? Podsłuchiwałaś pod drzwiami? Oj masz szczęście, że miłością darzę cię nieskończoną, bo bym szybko twe swawole ukrócił ❤️ Mam tylko nadzieje, że podczas swej podróży, przypadkiem, nie będziesz współdzielić pokoju z czarnoskórym koszykarzem... wiem jaką ty masz do nich słabość :( Me serce nie zniosłoby takiej zdrady i umarłbym z rozpaczy:(

zyj nadzieja ❤️ a terz odchyl kordle bo chce zobaczyc czy masz cieple stopy, bo nie chialabym bys sie przeziebil ❤️ kiedy wyskoczyles sobie podgladac sasiadke ❤️

Dobrze wiesz, że podglądam sąsiadkę, bo kradnie mi zboże ze stodoły 😠 Jeszcze dopadnę tę jędzę i na twoich oczach Kochana nakopie jej do d**y 😠 Ukraińskie prostytutki stepujące w cyrkach też miały nadzieje, dopóki nie zostały rozdeptane przez słonie. To pokazuje ile nadzieja jest warta. Buziaczki 😘

Proszę cię, załóż wieczorem te niebieskie pończochy, które kupiłem ci na Barbórkę. Strasznie mnie w nich pociągasz ❤️ Wyglądasz jak superman w wersji woman mrrrr mrau 😘 Ja pije kawkę i śmigam zarabiać na nasze wesele. Do wieczora moja ty puszeczko po pakrykarzyku ❤️

ach ❤️ kiedy w koncu zmadrzejesz i przestaniesz byc takiim narwancem ❤️ ide pomacac kury bo pora myslec o obiedzie a zxe jakos nie bardzo mi sie chce stac przy garach to...moze jajeczko sadzone posypane szczypiorkiem z ziemniaczkami i rzodkiewka, wyrwana z grzadk,i obok trasy szybkiego ruchu, co to musze chodzic, zeby krowy na lake wygonic ❤️ moej ja ci zaserwuje:) ide bo gadaniem sie jajeczko nie zrobi 👄 zapomniales napisac ze mnie kochasz :(

Gość gość
wyjdź za siebie wreszcie i przestań pisać jakieś zmyślone i upośledzone teksty. zajmij się domem bo pewnie syf tam nieprzeciętny. no i zażyj psychotropy pomogą ci odejść od komputera! won z tego forum!!!!

Gość gość
jasne a ty mi kazesz i ja sobie to zrobie znaczy prowokacja dziala :classic_cool: przylazles tu szapoba :classic_cool: 🖐️

Gość gość
a i kolejny moondry post napisz pod nikiem :) swoim nikiem tak pro forma i wez te leki co zawsze pozdrawiam i pisz tam w zakatku a nie tu psujesz prawikowi temacik w ktorym infantylnie sie dogadujemy :) wiesz, ty masz wiez magiczna z kims tam a my mamy swoja tutaj ❤️

Myślę o tobie, wieczorem i rano ❤️ I jak robię siusiu, i jak przewracam siano ❤️ I gdy jestem na grzybach, i gdy piję wodę, ❤️ I nawet gdy na sukces oglądam modę! ❤️ Nazbierałem ci mleczy, przygotuj wazon. Chciałem ci kupić różę, ale sobie pomyślałem, to kwiat i to kwiat, więc nie ma co przepłać. Już w podstawówce byłem spryciarzem. Wymieniałem kanapki na haszysz z dilerami, który później opychałem nauczycielowi od w-fu za WIELKIE PINIONDZE. Trafił ci się bizneschłop jakich ze świeczką na jarmarkach szukać. 😘

kochaj mnie i rozpieszczaj ❤️ bo zaraz zazdrosniki wpadna i zrobia brzydkie miny i beda pisac niemile slowa 😭 i ze mam sie sama ze soba ozenic ❤️ i nie wiem jak mam nie dawac po sobie poznac, ze mi to wszytsko loto i ze liczysz sie ino tylko TY ❤️ a kwiaty co tam kwiaty, uschna kiedy sie je wytnie, lepiej niech sobie rosna tak gdzie rosna i rankiem karmia sie rosa i ciesza oczy ❤️ mlecze, piekne zółte a z nich za kilka dni bede ❤️ dmuchawce, latawce i....wiatrrrrrrr :) gdyby mnie nie bylo :) nie szukaj mnie i nie podnos tematu :) buzial za zabawe :)

Śniłaś mi się, biegliśmy po żwirowej ścieżce boso nad ranem, padał delikatny deszcz który spływał po naszych kudłach, nuciliśmy sobie naszą ulubioną piosenkę "Strzel mu w łeb, a później wypruj z niego flaki la la la"... ❤️ Oh jak ja tęsknię 😘