Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choruje na karłowatość a podobają się mi tylko wysokie kobiety

Polecane posty

Gość gość

To znaczy nie jakoś strasznie wysokie, tak 170 to idealnie, ja mam 149 cm i już raczej nie urosnę (24 lata), utrzymuje się z renty po zdechłym ojcu, bo mnie się nie należy, że niby mogę pracować. Pfu, która z was zechciałaby takiego maluszka jak ja?

Gość gość
Ja nie.Po pierwsze bo o ojcu piszesz ' zdechly',po drugie migasz się od pracy,a ja nie mam zamiaru utrzymywać faceta,któremu się z gory ' cos należy'.

Gość gość
Po pierwsze, dla ciebie wszystkie są wysokie. Po drugie, kto jak kto, ale ty powinieneś rozumieć że nie ocenia się po wyglądzie. Po trzecie... szkoda słów. Zastanawiam się z jakiego gatunku jesteś, skoro takiego określenia używasz w stosunku do ojca. Ale jak na prowo, to ujdzie.

Gość gość
Przepraszam, wiadomo, że chciałem napisać po zmarłym ojcu, przejęzyczyłem się. Ja się nie migam od pracy, tylko że tam gdzie ja bym chciał pracować to mnie nie chcą bo nie mam kompetencji no i moja choroba mnie u wielu pracodawców przekreśla. Myślicie że gdzieś w tym kraju jest taka normalna, zgrabna, młoda dziewczyna która by mnie zaakceptowała?

Gość gość
Nie poddawaj się nie wszystkim zależy na wyglądzie. Możesz nadrobić osobowością. Tylko zastanawia mnie dlaczego wysokie- nie patrz tylko na wygląd.

Gość gość
Po czasie poznasz osobę od środka i się załamiesz

Gość gość
dlaczego się załamiesz?

Gość gość
170cm idealnie ?Ja p*****le matki szukasz zeby Cie za raczke prowadzala czy ochroniarki? :D

Gość gość
Co się śmiejesz? Jestem człowiek i jak każdy potrzebuje bliskiej mi osoby. Nie szukam mamy, tylko miłości.

Gość gość
Sorry, że to napiszę ale dla mnie nie tylko dyskwalifikuje Twój wzrost a choroba. Bo dziecko z takiego związku ma 50% szans zdrowe życie.

Gość gość
dlaczego się załamiesz? bo jeśli osoba Ci nie odpowiada to ciało prędzej czy później się znudzi

Gość gość
Smieje sie bo normalny czlowiek by sobie szukal dziewczyny o wzroscie 155 cm ,ale to provo wiec ;)

Gość gość
Normalny człowiek szuka wśród tych które się mu podobają.

Gość gość
I myslisz ,ze osoba o wzroscie modelki bedzie sie chciala wiazac z karzelkiem pewno fiutka tez masz malego?

Gość gość
Poszukaj se gościu karlicy albo jakiego innego potwora i sobie "kochaj" a nie uderzasz do kobiet zarezerwowanych dla zdrowych mężczyzn. Pamiętaj że wasze dziecko na 100% będzie karłem więc sam sobie dopowiedz czy warto mieć dzieci.

Gość gość
fajne prowo :D 9/10

Gość gość
13cm? To gigant ;)

Gość gość
karły mają duże penisy nieuki,bardzo duże

Gość gość
Co mi po penisie do kolan u karzelka ? :D

Gość gość
Ja chodziłam z karłem, ale to związek bez przyszłości, miał straszne kompleksy dotyczące swojego wzrostu, w łóżku było kiepsko, a na domiar złego, miał strasznie wysokie mniemanie o sobie i chciał żebym mu chyba służyła. Karły to fałszywe i wredne typy. Bóg by ich nie karał za nic.

Gość gość
To musisz się ,,przestawić,, na niskie kobiety, może tez z ta sama choroba?:)

Gość gość
To musisz się ,,przestawić,, na niskie kobiety, może tez z ta sama choroba? x A jak ja jestem brzydki (a to nie choroba) ale mam katar, to mogę zabierać się za ładne kobiety, które też mają katar? Tylko dlaczego mimo że oboje mamy katar, one każą mi spadać?

Gość gość
A jakbym był bogaty, to znalazłaby się jakaś fajna kobieta 170 z dużymi cyckami, która by zaakceptowała kogoś takiego jak ja na partnera? To nie moja wina że jestem chory. Myślę co by się nauczyć angielskiego i pojechać do USA do HollyWood może bym tam role znalazł i został sławny i bogaty.

Gość gość
Widac nie jestes bogaty bo juz bys rooochal cycata dziewczyne ,chlopaka lub gorylice rozplodowa ,a nie sie tu uzalal karzelku ;)

Gość gość
Karzełku, mam dla ciebie pocieszającą historię. Miałem znajomego, wysoki, przystojny, wyposażony bogato przez naturę z wykształcenia ekonomista, przedsiębiorca. Wychowany w bogatej, ustawionej rodzinie, miał wszystko od dziecka. Kobiety za nim szalały, zmieniał je jak rękawiczki, aż gdzieś tak do 30, gdzie zakochał się w takiej modelce, ożenił i żyje z nią do dzisiaj. Firma świetnie prosperuje, piękna żona, mają córeczkę, duży dom, sporo podróżują. Jak widzisz, on potrafił, to ty byś nie mógł? Chłopie każda może być twoja, mój kumpel mógł, to i ty możesz! Uwierz w siebie i z pewnością siebie idz przez życie.