Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje że związałem się z kobietą z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy razem ponad rok. Przeżyliśmy dobre i złe chwile, te trudne nas pokonaliśmy i dało nam pewność, że ze wszystkim sobie poradzimy. Z perspektywy czasu zauważyłem, że nie jestem szczęśliwy. Ona studiuje dziennie, ja pracuje, gdy przychodzimy do domu - czas wypełnia dziecko. Presja finansowa stoi nade mną, robię co mogę - i tak jest źle i niewystarczająco (ok 2200 zł netto). Nie mam nałogów, nie pije, nie pale, nie spotykam się ze znajomymi. Chciałbym sam wyjść raz na rower, spędzić trochę czasu sam, z dala od wszystkich, wyciszyć się i uspokoić, może pobiegać samotnie wieczorami. Nauczyć się czegoś ? Przestać słuchać co jest potrzebne, co trzeba kupić, że okulary zepsute, że dziura w bucie ... Czy wymagam dużo ? Czuje się nieszczęsliwy, bo nie mam czasu na siebie, wszystko co mam i zarobię jest dla moich dziewczyn, ja oprócz miłości dla siebie nie mam nic. Boli mnie to bardzo, że kiedyś mogę za to zapłacić za wysoką karę i zostać z niczym. W takich chwilach myślę, że warto być egoistą, bo oni aż tak nie cierpią.

Gość tysiowa
powinienes to wszystko powiedziec swojej kobiecie, ze jestes troche zmeczony, ze potrzebujesz , jesli jest madra zrozumie, ja bym zrozumiala, dlatego moj facet kiedy siedzi w garazu i nic specjalnego nie robi nie przeszkadzam mu bo wiem ze kazdy potrzebuje chwili na zdystansowanie sie. jedynie przynise mu cos do picia, albo znose kawalek ciasta.czasem on wsiada na rower i zabiera psa na dluzszy spacer i wraca odswierzony, kazdy potrzebuje chwili dla siebie.

Gość gość
Takie kobiety potrafią się ustawić. Znalazła sobie roz\klap\iucha z bękartem sponsora, który utrzymuje ją i dziecko, ma mieszkanie, żyć nie umierać. Myślący facet by nawet na roz\klap\iuchę nie spojrzał tylko by sobie poszukał samotnej bezdzietnej panny, która się nie puszczała tylko szanowała. Nigdy tego nie rozumiem co faceci widzą w mamuśkach, skoro wokół tyle samotnych bezdzietnych panien. No ale ładnie się szmata ustawiła, trzeba jej przyznać, sponsor z mieszkaniem.

Po co się pakowałeś w takie bagno? Przecież trzeba być skończonym jeleniem żeby tracić czas, energię i kasę na dziecko innego faceta. Zwłaszcza, że atrakcyjnych kobiet bez zobowiązań jest mnóstwo. Masz czego chciałeś.

Gość gość
Tak samo jak mój kolega frajer

Gość rzuc__palenie
ja zaluje ze jak palilem mosty nie bylo na nich niektorych idiotow

Gość gość
Wprawdzie nie lubię takiego słownictwa jakiego używa poprzedni gość, ale niestety muszę mu przyznać rację. Kobieta bardzo sprytnie ustawiła się w życiu. Ja bym odszedł. Moje potrzeby też są ważne, a nie tylko kobiety i dziecka. No, ale do tego tyo trzeba mieć jaja, a ty to chyba ciepłe kluchy jesteś.

Gość tysiowa
to wy jestescie tymi frajerami co robia kobietom dzieci i je zostawiaja, on okazal sie pozadnym facetem, odpowiedzialnym . a dla cze3go ona od razu ma byc ta co znalazla sobie jelenia, moze ona i jej dziecko traktuja go jak ojca i meza, laczy ich wiez. to tylko facet czuje ze go to przeroslo, ale tak czuja sie czesto inni faceci ktorzy wychowuja wlasne dzieci.

Gość gość
Autor -widziały gały co brały...a znowu za te "szalone" 2200 zeta to luksusów przy Tobie nie ma ...Pogadaj ze swoją dziewczyną,że masz też SWOJE potrzeby i potrzebujesz przestrzeni tylko dla siebie ( wspominasz o rowerze,bieganiu itd.) a pierdołki typu-okularki ,butki i inne zabawki powinna płacić z alimentów na dziecko ...

Gość gość
będizecie sobie gadać do usrnaej śmierci bo autor poszedł w siną dal :D

Gość gość
ale ona jest dobra w łóżku, zgadza się nawet na anal...

Gość Ale to już było
Do kogo masz pretensje? Nie masz ślubu i w każdej chwili możesz przerwać sponsorowanie.Bystra kobieta,uczy się w dzień, to na pewno nie pracuje, do utrzymujesz nie swoje dziecko?1 W życiu nie zgodziłbym się na taki układ.

Gość prawdziwa kobieta jedyna
Słuchaj, nie jesteś prawdziwym menszczyznom! Prawdziwy menszczyzna dobrze zarabia. Mógłbyś wzionć drugi etat albo znaleść lepszom prace. A to, że ona ma dziecko z innym nie ma znaczenia. Powinieneś jom kochać i jej przychuwek tesz. Nie jesteś prawdziwym menszczyznom.

Gość gość
Co to jest jedno dziecko. Brat związał się z rozwódką z trójką dzieci. A leniwe to, że nawet koło domu sobie nic nie zrobi mieszka z rodzicami i oni też nic nie robią. A brat głupi ładuje w nich całą kasę.

Gość gość
nie rozumiecie tego że ona daje mi wkładać do pupy!!! a żadna inna do tej pory nie dawała!!!

Gość gość
tak, to głupota lub niskie poczucie własnej wartości albo poświęcenie coś nie tak z głową bądź co bądź

Gość michał co się skichał
Słuchaj się fiucie prawdziwej kobiety jedynej, bo ma rację - oczywiście jeśli chcesz być prawdziwym mężczyznom. Chyba, że chcesz być chłopcem jak ja. Jestem grubo po 30. Mieszkam w dużym domu razem z mamą, ojciec dawno temu poszedł do innej. Zarabiam trochę więcej od ciebie. Stać mnie na samochód, paliwo, opłaty, na wyjścia z kolegami i randki z koleżankami. Ale skoro chcesz być prawdziwym menszczyznom, to sobie bądź, dobrze, że są tacy jak ty.

Gość gość
czemu nazywacie kobiety z dziećmi szmatami? dno dno dno!

Nigdy w życiu nie związał bym się z kobietą która ma dziecko! Owszem mam dwoje dzieci,ale własne.Nie nadaje się na sponsora. Dziś baby są wyrachowane. Nie dajcie się w manewrować w obcy inwentarz😠

Gość gość
no właśnie w takich sytuacjach to najbardziej żal mi tych dzieci, kóre przywiązą się do mężczyzny matki, on staje sie dla nich ojcem , a te tylko chciał się zabawić w dom, w końcu się znudziła zabawa a dziecko jest natym najbardziej pokrzywdzone

Gość nie dla mnie norma
Również odradzam. Sam spotykałem się okrągły miesiąc, kolega mój blisko rok. morał taki: nigdy nie wiadomo czy tatuś dziecka nie wróci i nigdy nie wiadomo kto tak na prawdę jest winny bo sądy przyznają często gęsto rodzicielstwo matce nawet jakby ta była ostatnią alkoholiczką. ODRADZAM ;)

gość no właśnie w takich sytuacjach to najbardziej żal mi tych dzieci, kóre przywiązą się do mężczyzny matki, on staje sie dla nich ojcem , a te tylko chciał się zabawić w dom, w końcu się znudziła zabawa a dziecko jest natym najbardziej pokrzywdzone x i to wszystko przez matkę szmate

Gość gość
absolutnie nie warto wiazac sie z kobieta z dzieckiem. NIGDY nie potraktuje cie ono jak prawdziwego ojca a w razie konflitu ZAWSZE masz przeciwko sobie oboje. to naprawde potrafi dac sie we znaki. ps. sprawdzone i potwierdzone - nigdy więcej!

Gość związana z facetem z dzieckiem
Mam ten sam problem. Jestem w zwiazku 1,5 roku i coraz bardziej mi to wszytsko ciąży. Mam coraz bardziej dosyć tych problemów wychowawczych, tych weekendów gdy dziecku pozwala sie na wszytsko, wstawania rpzy dziecku o 6 rano i rezygnacji z telewizjii na rzecz bajek.Wkurza mnie coraz bardziej to ze on wydaje kasę na zabawki za kazdym razem jak jest dziecko, ciagle jakies kino , mc donald i takiem sposobem oprócz alimentów 600 zł pewnie jakies 300 zł ucieka dodatowo. Myslalam ze to nie sa żadne problemy ale teraz widzę jakie to wszystko trudne. Dziecka nigdy nie pokocham , zreszta ono raz mnie kocha a raz mówi mi w twarz ze mnie nienawidzi.Mam tego dosyć. Niech ludzie po przejsciach łączą sie z ludzmi po przejsciach a wolni z wolnymi....

Wkurza mnie coraz bardziej to ze on wydaje kasę na zabawki za kazdym razem jak jest dziecko, ciagle jakies kino , mc donald i takiem sposobem oprócz alimentów 600 zł pewnie jakies 300 zł ucieka dodatowo. x tu cie boli, SAMA ZAROB SOBIE TZIPO

Gość związana z facetem z dzieckiem
claude co to za chamskie odzywki co? troche sie kontroluj Tak boli mnie to bo jak tu pomysleć o naszych dzieciach gdy po opłaceniu alimentów zostaje mu 1500 zł i z tego jeszcze robi drogie prezenty. 600 zł to duża kwota alimentów, sa matki co dostają z tego połowę.

Gość gość
Claude ty gamoniu śmierdzący pisałeś, że nie siedzisz tu cały dzień a widzę jak napièrdalasz tu od rana.