Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaraNA102

z reka w nocniku

Polecane posty

Gość naiwniaraNA102

przeprowadzilam sie dla chlopaka na drugi koniec swiata. rzucilam dobrze platna prace i cale swoje zycie. teraz po 4 miesiacach wspolnego mieszkania w nowym kraju on nagle mowi ze juz mnie nie kocha i nie chce ze mna byc. Nie udalo mi sie narazie znalezc rownie dobrze platnej pracy jaka mialam przed wyjazdem i on mowi ze sie zmienilam. ze nie jestem ta sama osoba. ze czuje presje ze dla niego wszystko rzucilam. teraz mam szukac sie wyprowadzac bo mieszkanie wynajelismy na niego zreszta mnie samej nie stac na nie w tej chwili. smutno mi :(

Gość gość
Tak jest jak się poświęca całe swoje życie jednej osobie, ja też tak zrobiłem, a dziewczynie miłość przeszła... jak miałem swoje życie, to latała za mną jak głupia.

Gość naiwniaraNA102
po co wogole tutaj wchodzicie zeby kogos obrazac?

Gość naiwniaraNA102
pocieszanie nie jest w modzie?

Gość tata lata
teliej byc z reka w nocniku niz z twarza na okladce 🖐️

Gość prawik masters
tak konczą laski co lecą na roochaczy z wielkim c***jem

Gość naiwniaraNA102
no wlasnie on mial nie byc *****cz. i to ponoc przyczyna jego odkochania. stwierdzil ze nie ma doswiadczenia z kobietami i wlasnie sobie uswiadomil ze zanim sie na powaznie zwiaze to powinien je zdobyc. zonk nagle sie obudzil. a ja myslalam ze taki porzadny mi sie trafil. a tu sie okazalo ze tylko podnioslam jego pewnosc siebie i fiuu za panienkami zaczal sie ogladac.