Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka34

Ile musielibyście zarabiać netto żeby się opłacał dojazd autem

Polecane posty

Gość autorka34

jak w temacie. Zakładając że mieszkacie już na swoim i dojazd to: 1) 20 km lub 2) 30 km

To zależy czy są inne opcje tzn mniej płatne na miejscu :) bo jesli nie ma to oczywiście że opłaca siedojeżdżać, nie jest to znowu tak daleko żeby trzeba do tej pracy dokładać bo nic nie zostanie...

Gość gość
tak kolo 7000netto

Gość gość
Dokladnie ,trzeba sie cenic

Gość autorka34
no tak tylko że ja się nie pytałam czy się opłaca czy nie, bo to wiadomo że lepiej mieć x zł niż nic... Ja się pytam dokładnie ILE biorąc pod uwagę powyższe czynniki samodzielność + eksploatacja auta.

Gość autorka34
no tak tylko że ja się nie pytałam czy się opłaca czy nie, bo to wiadomo że lepiej mieć x zł niż nic... Ja się pytam dokładnie ILE biorąc pod uwagę powyższe czynniki samodzielność + eksploatacja auta.

Aha, no to żebym była zadowolona, po uregulowaniu opłat za mieszkanie, rachunków, paliwo itd musiałoby mi na mnie samą zostawać 3-4 tysiące :) najmniej :p żeby mieć na książki, rozrywki, hobby, ciuchy i jedzenie :)

Gość autorka34
czy wystarczy 2500 netto?

Tzn masz zarabiać 2500 i za to dojeżdżać 20 km, oplacać wszystko i ma wystarczyć na resztę? Jeśli samochodem to może mogłabyś kogoś zabierać, albo jeździć z kimś...

Gość autorka34
Raczej wożenie innej osoby odpada, nie znam nikogo kto potrzebowałby takiego transportu i jescze mieszkał blisko (był po drodze) Praca w moim mieście jest raczej mało prawdopodobna...95% pracy w mojej branży jest właśnie w sąsiednich miejscowościach a pozostałe firmy owszem są w moim mieście ale i tak tam musiałabym dojeżdżać samochodem ok. 5-15km bo tam prawie nie ma komunikacji miejskiej