Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaczek

tesciowa maz i jego byla

Polecane posty

Gość znaczek

Byla mojego meza ciagle chce kase choc maz placi alimenty

Gość Samotnaiopuszczona
a ona pracuje? czy tylko na twoim na was żeruje?

Gość gość
a ile płaci tych alimentów? zobacz ile wszystko kosztuje! - utrzymanie dziecka to nie tylko połowa pieniędzy na jedzenie!

Gość znaczek
Ona ma meza ktory pracu-e na kopalni i zarabia konkretna kase

Gość znaczek
Wow nO co ty!placi 550 zl na jedno a wlasnych mamy dwoje i zostaje nam 700zl

Gość Samotnaiopuszczona
to może niech on pogada z nią i wytłumaczy co i jak może ona po prostu się na was mści za przeszłość albo po prostu na was żeruj i kasę zabiera dla siebie bo skoro maż jej dobrze zarabia to po co by chciała więcej kasy?

Gość gość
To sie facet nieźle urządził: Za jakieś 30 lat będzie sobie leżał do góry ch..jem, ty będziesz mu po nim skakała, a dzieci będą mu znosić przepiórki ;):)

Gość znaczek
On sie jej boi!nie chce z nia zadzierac bo mowi ze podwyzszy alimenty.to pijaczka posyla dziecko do tesciowej i idzie na dyskoteki

Gość Samotnaiopuszczona
to czemu z tym do sądu nie pójdziecie??? od tak nie można sobie podnieść alimentów bo ktoś tak chce. Jak jest nieodpowiedzialna podrzuca byle komu dzieci upija się i łazi po dyskotekach to może zastanówcie się nad prawami nad dzieckiem

Gość znaczek
Mieszkamy w kawalerce wiec nie mozemy pozwolic sobie na wychowywanie go.na ostatniej rozprawie tesciowa byla jeszcze za nia a nas olala

Gość gość
To niech facet weźmie się za robotę, skoro 1200 zł tylko zarabia? 550 zł alimentów to niedużo. A skoro zostaje wam tylko 700 zł, to ty chyba tez pracą się nie skalałaś przesadnie?

Gość gość
A co wspolnego ma z tym tesciowa?

Gość Samotnaiopuszczona
a to twoja teściowa czy matka twojego męża byłej żony? bo jeśli to matka jej to zrozumiałe że będzie za nią a jeśli to matka twojego męża to nie wiem czemu nie stoi za wami, no fakt warunków to przed sądem nie macie za dobrych zwłaszcza że z tego co mówisz to już macie dwójkę a trzecie do tego to by mogło być ciasno :-/ no ale skoro ona jest tak nieodpowiedzialna to nie wiem może po prostu twoi rodzice lub rodzice twojego męża by się tym dzieckiem zajęli bo szkoda dziecka jak mam taką matkę która myśli o piciu i imprezach. A co do kasy to raczej nie będziecie płacić alimentów większych są by się na to nie zgodził bo wy też macie już swoje dzieci a 700zł na życie to już takie minimum które wam zostaje a ona to sobie grozić może a ty postaraj się pogadać z mężem żeby tą sprawę jakoś załatwił nie możecie jej ulegać w nieskończoność a on niech się zbierze na odwagę i przestanie się jej bać bo jak tak dalej pójdzie to będzie wam zabierać całą kasę

Gość gość
no i co z tego ze ona ma męża na kopalni? Dziecko jest przecież jej i twojego męża, to co tamten gosciu ma do tego???? Jak uważa, ze za dużo płaci, to weźcie sobie jeszcze to dziecko na wychowanie, może wam taniej wyjdzie :( To, że rozwiódł sie z było i tobie dzieciakow narobił nie oznacza, ze tamto zniknęlo, będzie jego dzieckiem do konca życia. Z dzieckiem rozwodu nie weźmie

Gość gość
nie szczuj, idiotko! narobił dzieci - niech płaci! i niech się weźmie do roboty, bo to wstyd, żeby ojciec trójki dzieci, młody, zdrowy facet zarabiał 1200zł!!! a ty autorko - do roboty, masz dwoje dzieci na utrzymaniu i faceta dziecioroba i lesera!!!

Gość Samotnaiopuszczona
nie krytykujcie kochane nie znamy tak naprawdę całej sytuacji autorka napisała tylko pewną część. Skąd możemy przecież wiedzieć czy autorka pracuje? czy faktycznie jej mąż jest zdrowy? może niech autorka opisze całość a nie tylko wyrwane fragmenty z życia i wtedy będziecie mogły ją oceniać ona tu szuka pomocy a nie hejtów z waszej strony

Gość gość
jak jeden moze pracowac na kopalni to twoj tez niech pojdzie tam pracowac.Bo jak do tej pory to twoj umie tylko dzieci robic.Nierob i tyle

Gość znaczek
Moj maz pracuje ciezko i nie zarbia 1200 a 2000 a oplaty tez mamy ja nie pracuje bo dopiero urodzilam dziecko a rodzicow nie mam ktorzy mi pomoga w dodatku maz musi placic dlug za wlasna matke wiec nie rob i dzieciorob to mowcie na swoich facetow!

Gość znaczek
Aha i jeszcze jedno oni nie byli malzenstwiem wiec nie wyprzedzajcie faktow skoro ich nie znacie

Gość znaczek
Ja pracowalam do konca ciazy ona w swoim zyciu ani jednego dnia

Gość gość
dziecko z wolnego zwiazku tez jest jego dzieckiem,a ty o tym wiedzialas,ze je ma to teraz placz i plac .Jak cie nie stac na dzieci to ich sobie nie rob

Gość znaczek
A ty nie za madra jeste?? Myslisz ze latwo utrzymac sie za 700 zl?? Sproboj zza tylu wyrzyc zobaczymy czy tak madrzyc sie bedziesz.zycie jest ciezkie niestety a ja musze patrzec zeby wlasnym dzieciom nie brakowalo ona jest zdrowa smialo moze isc do pracy bo dIecko ma 11 lat a nie pic i wlocyc sie po knajpach

Gość Skoro pracowałaś do końca
ciąży to masz dodatkowo pieniądze przyslugujące na urlopie macierzyńskim. Jesli nie masz, bo wczesniej pracowałaś na czarno, a Twój maż zarabia te nędzne grosze, płaci długi i alimenty i jeszcze postanowiliście się rozmnożyć to Was tez trudno nazwać odpowiedzialnymi :O Biedne to dziecko, zrodzone z dwójki nieodpowiedzialnych ludzi. Tylko co ono winne, że ma rodziców idiotów :O

Gość Skoro pracowałaś do końca
Nie jest łatwo zyć za 700 zł, więc machnijcie sobie jeszcze 3 dzieci. Na pewno będzie lżej :O

Gość znaczek
Szkoda gadac.nie znasz moje zycia wiec nie wypowiadaj sie w ten sposob

Gość gość
jej zycie jej sprawa gdzie chodzi .Twoj ma placic alimenty ,A TY JEJ NIE OCZERNIAJ BO SAMA JESTES NIE LEPSZA

Gość znaczek
A czego ty odemnie chcesz znasz mnie?

Gość jninvcd
a mnie przeraza ta kawalerka dla 4!..jak mozna decydowac sie na kolejne dziecko, kiedy maz zle zarabia, placi na dziecko z poprzedniego zwiazku i mieszacie w kawalerce....to chyba na zasadzie "jakos to bedzie"...

Gość doriswolna
Dziewczyny autorka ma racje skoro tamta stac na hulanki i swawole to czemu nie stac ja na dziecko?? Ma alimenty ma wziol ja chlop z dzieckiem wiec zgodzil sie na jego wychowywanie!

Gość gość
zajnij sie dziecmi a nie placz na forum