Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaczek

tesciowa maz i jego byla

Polecane posty

Gość znaczek
Jak na kawalerke to jest duza naprawde bo jest bardzo duzy pokuj przedzielony na pol i kuchnia duza a lazienka te nie mala

Gość gość
no tak autorka analfabetka, dwójka dzieci, mąż nierób a o poprzednim dziecku ma zapomnieć, bo analfabetka ma fanaberie. Niech ten nierob cie zostawi i o tej waszej dwojce też zapomni, i niech robi następne :(

Gość gość
Nie zmieniajcie tematu nikt nie mowi o zapominaniu tymbardzie autorka laski pusknijcie inny temat jest

Gość gość
na dzieci trzeba płacić! koniec, kropka!

Gość gość
Ale placi tempa dzido czytac umisz?

Gość gość
tępa dzida to ty jesteś skoro takie byki sadzisz

Gość gość
Jakie byki ? Bo bez ł czy ó smieszna jestes.taka jest prawda facet wziol babe z dzieckiem i zgodzil sie gowychowywac i przy tym lozyc na nie.sad przyznaje alimenty w polowie ona 550 i on 550 i zawsze tak jest a jak jej malo to do pracy widze dziecko ma11 lat wiec smialo moze isc.a to ze placi nie znaczy ze inna kobieta dzieci miec nie moze.to co ma je oddac przez jakas c**e bo ona ciagle zada?puknijcie sie w glowe dziewczyny gdybt kazda tak myslala jak wy to by dzieci sie nie rodzily.

Gość gość
Ja bym jej zmniejszyla jeszcze.skoro ma na wóde to jak moze na dziecko nie miec.550 to dużo jak na tajie czasy.

Gość gość
haha tempa jednak różni się od tępa, wziol od wziął. To jest o czy ó, ani ł i l.

Gość gość
Ja pracowalam do konca ciazy ona w swoim zyciu ani jednego dnia Jak pracowałaś do ostatniego dnia ciąży to gdzie twój macierzyński??? Teraz chyba roczny urlop,więc skoro niedawno urodziłaś to musisz go mieć.Albo kłamiesz jak z nut albo robiłaś sobie na gównianą umowę albo na żadną to masz co masz. I nie wciskaj kitu że żyjecie we czworo z pensji 2000zł -550 alimentów.Lepiej powiedz ile dodatku na mieszkanie masz, ile z opieki,dodaj rodzinne.

Gość gość
dziewczyny nie wszystkie mamy długi w bankach.odlicz 550 zł i czynsz przykładowo 500 zł?to sobie policz a opieka czy inne dochody nie powinny was interesować nie o tym jest temat!

Gość gość
Nie interesują mie jej dodatki ale p********ie do ostatniego dnia pracowałam,żyjemy za 700zł itp.Ani nie żyją za 700zł,ani do ostatniego dnia nie pracowała.Proste.

Gość gość
przecież nie podwyzszy alimentów wiec co Ty za p*****ly opowiadasz. Niech nie daje jej więcej kasy prócz alimentów. ! skoro go nie stać. jak pójdzie do sądu to prosze bardzo pokażecie w sądzie rachunki i ile Wam zostaje na życie i w zamian złożycie wniosek o obniżenie alimentów. Nic nie podwyższy jakś laluś z tego Twojego męża u dupa wołowa a nie facet.

Gość gość
tak? słuchaj ja pracowałam tydzień do porodu miałam i wziełam l-4 i dało sie jakoś wieć przestać piepszyć!masz dzieci??jestem tego ciekawa

Gość gość
A ja zadam pytanie z innej beczki ile dni w miesiącu ojciec spędza ze swoim dzieckiem??To w sądzie ma pewne znaczenie.

Gość gość
nikt tu nie pisze o podwyżce alimentów!laski opamiętajcie się!może by sie zastanowić nad tą drugą stroną?Kobieta która pije to zwykła suka!

Gość gość
tak? słuchaj ja pracowałam tydzień do porodu miałam i wziełam l-4 i dało sie jakoś wieć przestać piepszyć!masz dzieci??jestem tego ciekawa Węc dlatego mówię skoro jak pisze pracowała do ostatniego dnia to ma świadczenia w postaci macierzyńskiego,więc albo ściemnia z pracą,albo ściemnia z tym że żyją za 700zł.I tak mam dzieci.

Gość znaczek
mamy go co weekend od piątku do niedzieli.

Gość gość
nikt tu nie pisze o podwyżce alimentów!laski opamiętajcie się!może by sie zastanowić nad tą drugą stroną?Kobieta która pije to zwykła suka! Wiesz ja też wychodzę się czasem zabawić i wypiję wtedy,nie uważam się za alkoholiczkę.Wszystko jest dla ludzi,bycie matką nie oznacza że nie można pójśc na dyskotekę jeśli teściowa zajmie się wnukiem,

Gość znaczek
Ona jest nałogową alkocholiczką i ma również kuratora czasami przywozi go podpita już a czesem nie ma jej w domu jak go odwoże bo trzeba jej po działkach szukać

Gość gość
On sie jej boi!nie chce z nia zadzierac bo mowi ze podwyzszy alimenty.to pijaczka posyla dziecko do tesciowej i idzie na dyskoteki mamy go co weekend od piątku do niedzieli. Oj kłamczucha jesteś gdybyście go weekend mieli na pewno musiała by teściowej dzieck podrzucać idąc na dyskotekę.Komu ten kit nie rób z siebie świętęj bo ci aureolki z kłamstwa zbraknie.

Gość gość
Wiesz co kobieto nawet te ściowa jest przeciwko własnemu synowi więc wymyślaj sobie dalej naiwnych ci tu nie brakuje.Nałogowa alkoholiczka,on płacący alimenty i tylko wszyscy się na niego uwzięli.Zabawne.

Gość gość
laski co sie czepiacie dziewczyny to jej powinniscie sie czepiac !!jestescie wszystkie tutaj niezle p*****lniete

Gość gość
koniec tematu głupie suki

Gość Samotnaiopuszczona
bo najprościej jest kogoś hejtować autorka ma przerąbane i tyle dość żę muszą płacić na dziecko to spłacać długi po matce to nie jest takie proste. Mieć dwujkę małych dzieci to nie jest łatwo iść do pracy zwłaszcza jak jedno jest malutkie i potrzebuje cały czas opieki 24/7. A tamta zamiast wziąć się do roboty to żeruje na nich a sama baluje i podrzuca dziecko komuś żeby się zabawić. To kto tu jest nieodpowiedzialny?!?! hejtujecie autorkę a tak naprawdę powinnyście hejtować tamtą babkę która dość że wszystko bo faceta który zarabia naprawdę nie małe pieniądze dostaje alimenty to jeszcze woli się napić niż zaopiekować się dzieckiem wziąć się do roboty i zapewnić dziecku normalny dom. Ja jestem za autorką bo tu ona i jej rodzina jest poszkodowana w wy czytelniczki ją obrzucacie błotem jakby co najmniej była winna że jej facet mało zarabia takie czasy jak zarabia 2000zł to i tak dobrze przyjedzcie do krakowa i poszukajcie tu pracy to się dowiecie co to znaczy pracować za marne 1200zł i z tego utrzymać dom i rodzinę i zostaje ci na życie 400zł.

Gość znaczek
Samotnaiopuszczona wydaje mi sie ze jestes jedyna osoba ktora tak naprawde wie o co tu chodzi.dziekuje

Gość gość
jezeli kobieta pije i nie zajmuje sie dzieckiem to jest dobra?a taka co ma dwoje to zła?to miala wedlug was usunac ciaze bo on placi alimenty?dziewczyny czy wy normalne jestescie? samotnaiopusczone pokłony dla ciebie

Gość Samotnaiopuszczona
nie ma za co ludzie czasem nie rozumieją tego co czytają i później wypisują pierdoły i nie zastanowią się nad tym co piszą tylko piszą byle by się wtrącić w temat takie życie ale nie ma co się przejmować takimi wypowiedziami :-) a ty naprawdę nie przejmuj się ona od tak nie może ci podnieść alimentów bo ma takie widzimisię to musi przejść przez sąd i właśnie to sąd zdecyduje co i jak :-) a wy nawet nie ważcie się jej cokolwiek płacić niż to co sąd nakazał bo skoro ona pije to kasy pewnie nie wyda na dziecko tylko na alkohol a jak chcecie dać coś więcej dziecku to lepiej go zabrać gdzieś do kina na wycieczkę niż dawać matce kasę dziecko wtedy to odczuje i będzie mieć miłe wspomnienia ale to tylko moje zdanie :-)

Gość znaczek
Bierzemy go co miesiąc na basen nie dajemy jej juz kasy prócz alimentów.Dostaje alimenty a za dwa dni płacze ze za mało ze już nie ma

Gość gość
ja ci poweim tyle im wiecej jej dasz tym iwecej beidze wołać kupujesz dziecku ciuchy -nie rob tego bo to znaczy ze masz duzo kasyu i moze dac wiecej alimentow im chodzi o kase nie wazne ciuchy i zabawki dla dizecka te p***y chca tylko kasy kasy i kasy