Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znaczek

tesciowa maz i jego byla

Polecane posty

Gość gość
A jest ktoś taki kto uwierzy w to że mając 2000 dochodu płaci alimentów 550zł,rachunki powiedzmy 500zł, tj 1050zł.Zostaje jej 950zł na czwórkę ludzi a ona wam wciska że ciuchy dzieciakowi kupuje i nawet na basen ją stać.Czy wy w ogóle czytacie co ta kobieta pisze .Z tych 950zeta to ona nawet na jedzenie nie ma dla swojej rodziny.

Gość Samotnaiopuszczona
wszystkie schodzimy strasznie z tematu już to pisałam nie chodzi o wychowywanie dziecka mieszkanie czy inne rzeczy tylko o to że matce dziecka wciąż mało kasy pomimo tego że sąd nakazał alimenty w kwocie 550zł a jej wciąż mało i mało

Gość Samotnaiopuszczona
jak się umie oszczędzać to się ma na wszystko pieniądze nawet jak się ma niewiele da się zaoszczędzić

Gość gość
nie każdemu należą się świadczenia moja bratowa miała umowę o zastępstwo zaszła w ciążę o żadne macierzyńskie się jej nie należy takie mamy p**** prawo niestety ja do nikogo łatki nie przyklejam ale skoro autorka pisze tak jak pisze to wiadomo że matka dziecka jest nieodpowiedzialna bronię autorkę bo moim zdaniem ma nieciekawą sytuację a gdzie tu się dopatrzyłaś kłamstwa ze strony autorki? czy ty myślisz że knajpy i dyskoteki są czynne tylko w weekend? na jakim świecie ty żyjesz usmiech.gif A ja po raz kolejny pytam skąd wiesz że pisze prawdę>ja osobiście doświadczyłam oskarżenia przez mojego już eks męża i jego panią o posiadanie kochanka tylko po to by się wybielić.Wiem to że można mam\nipulować by uzyskać poklask.

Gość gość
Kobiety ja place alimenty i mam wlasna rodzine! Zyje sie za co zostaje kobieta pijaca nie jest kobieta! Trzymam gore autorki.z reszta gdzie napisane ze co miesiac moze bylo to w czasie gdy mieli jedbo dziecko

Gość gość
jak się umie oszczędzać to się ma na wszystko pieniądze nawet jak się ma niewiele da się zaoszczędzić Powiem ci tak puki\nij się w łeb idź kup codziennie chleb i coś do nego i pieluchy ,rzeczy pierwszej potrzeby i mniej niż 35zeta nie wydasz.

Gość gość
Tylko idiota się nie domyśli że ściemniasz i tyle twoje dzieci twoja sprawa niech płaci alimenty a jak mu sie cos nie widzi niech wystąpi do sądu proste

Gość gość
Cooo maz cie zostawil i taka wk****ona ?? Na twoje dziec***ewnie miliony placi??

Gość Samotnaiopuszczona
Powiem ci tak pukinij się w łeb idź kup codziennie chleb i coś do nego i pieluchy ,rzeczy pierwszej potrzeby i mniej niż 35zeta nie wydasz. Sama się puknij w łeb wiem co to znaczy żyć na skraju przechodziłam przez to piekło niestety. Da się oszczędzać trzeba szukać okazji promocji a nie robic zakupy tam gdzie jest najbliżej potrafię pół krakowa zjeździć na robieniu zakupów i wydać naprawdę niewiele trzeba się tego nauczyć jakbyś miała 50zł miesięcznie na życie też nauczyłabyś się oszczędzać dzięki bogu ja mam ten koszmar już za sobą i oby nigdy nie powrócił ale nauczyło mnie to jednego oszczędności

Gość gość
Kobieto moje dziecko jest dorosłe więc zonk alimenty ma bo się uczy al;e od dawna to nie mój problem więc nie ośmieszaj się.Wiem natomiast ile kosztuje życie w PL i żadna ściemniara mi kitu nie wciśnie

Gość gość
Tak tak pół Krakowa zjeździłaś może trzeba było zamiast pół Krakowa zwiedzać to za robotę się wziąć. Nawet na promocji pieluch darmo nie dają.

Gość Samotnaiopuszczona
A ja po raz kolejny pytam skąd wiesz że pisze prawdę>ja osobiście doświadczyłam oskarżenia przez mojego już eks męża i jego panią o posiadanie kochanka tylko po to by się wybielić.Wiem to że można mamnipulować by uzyskać poklask. Ale na ludzki rozum po co miałaby kłamać? żeby była najlepsza to super ekstra dobra? co by jej to dało?

Gość gość
A resztę dobombać sobie w mopsie bo przecież najlepiej mózg zostawić dwoje dzieci a potem lament. Płaci 550zł i największym problemem jest moim zdanie że według niej płacio za dużo,i o to chodzi.Bo tak poza tym nikt go nie zmusi by mdał coś więcej bo i nie musi.

Gość Samotnaiopuszczona
Tak tak pół Krakowa zjeździłaś może trzeba było zamiast pół Krakowa zwiedzać to za robotę się wziąć. Nawet na promocji pieluch darmo nie dają. tak za robotę jak się ma 16 lat to ciężko ją znaleźć to było bardzo dawno temu życie zmusiło mnie do strasznie ciężkich decyzji nigdy wżyciu nie chcę do tego wrócić i tak owszem pół krakowa wolę spędzić pół dnia na jeździe rowerem i zakupach niż iść do pierwszego lepszego sklepu i zostawić tam niepotrzebnie za dużo kasy.

Gość gość
A ja po raz kolejny pytam skąd wiesz że pisze prawdę>ja osobiście doświadczyłam oskarżenia przez mojego już eks męża i jego panią o posiadanie kochanka tylko po to by się wybielić.Wiem to że można mamnipulować by uzyskać poklask. Ale na ludzki rozum po co miałaby kłamać? żeby była najlepsza to super ekstra dobra? co by jej to dało? Tyle że to co pisze w żadne sposób kupy się nie trzyma.Wypad rodzinny na basen to wcale niemały koszt choćby raz na miesiąc.

Gość Samotnaiopuszczona
no proszę cię duży wydatek kupujesz karnet na 5 osób za 40 zł na 2h to dużo raz w miesiącu?

Gość gość
Jak masz czas i zdrowie to sobie spędzasz ja wolę zarobić i kupić w sklepie dla którego pracuję bo raz że niedrogi to wychodząc z pracy zakupy robię,i nie mam kilku godzin na jeżdżenie codziennie po pół miasta bo mam jeszcze dom.

Gość gość
Samotnaiopuszczona no proszę cię duży wydatek kupujesz karnet na 5 osób za 40 zł na 2h to dużo raz w miesiącu Dla osoby mającej 950 zł na wyżywienie,chemię,ubranie,pieluchyitp dla dwojga dorosłych i dwójki dzieci to bardzo dużo.

Gość Samotnaiopuszczona
Jak masz czas i zdrowie to sobie spędzasz ja wolę zarobić i kupić w sklepie dla którego pracuję bo raz że niedrogi to wychodząc z pracy zakupy robię,i nie mam kilku godzin na jeżdżenie codziennie po pół miasta bo mam jeszcze dom. mam czas jak i również dom i męża masz plus bo masz taką pracę która ci na to pozwala i masz pewnie zniżki pracownicze to się ciesz

Gość Samotnaiopuszczona
Dla osoby mającej 950 zł na wyżywienie,chemię,ubranie,pieluchyitp dla dwojga dorosłych i dwójki dzieci to bardzo dużo. może i dużo ale to niech może się autorka na ten temat wypowie bo ja już nie mam do was sił

Gość znaczek
Sytuacja z ubraniami byla zanim zaszłam w ciaze i noe byly one kupowane co miesiac.a basen karnet dla osoby z miejscowosci ze znizka dla dwoch doroslych i dwoje dzieci kosztuje u nas 28zl

Gość znaczek
Ubrania mam po starszym dziecku wozek i lozeczko tez wiec niewiem o co wam chodzi ale ok

Gość znaczek
Nie chodzimy do pizzeri na pizze czy inne frykasy.jemy normalne obiady nprmalne sniadania i kolacje i za to idzie wyzyc tymbardziej jak nie mamy zadnych pozyczek czy rat!

Gość gość
Oczywiście twoje dzieci nie chorują,soczku dzieciom nie kupujesz,ciasteczka też nie.O zabawce czy nowym ciuchu chyba marzą.Dlaczego nie mówisz o dodatkach tylko próbujesz wszystkim tu wciskać. Cały problem w tym że Tobie jest za dużo płacić tych alimentów.

Gość dyktando
przestańcie sie czepiac !przeczytałam wszystko i widze ze wy jej zle zyczycie ze ma dwoje dzieci to patologia?glupie jestescie!

Gość znaczek
to sobie pomyśl lepiec isc do pizzeri czy kupic cos dziecku?bo ja wole sobie nie kupic a wydac na dziecko.ja nie mam 550 zł na dziecko wiec przestańcie chrzanic ze to mało!! jest zdrowa zamiast pic moze śmiało iść do pracy!

Gość gość
A tu cię boli w d***e masz dzieciaka a te 550zł stanowi problem ogromny problem.

Gość dyktando
a do pracy isc nie moze?moze umie pic to do pracy suka niech idzie glupi gosciu 550 to duzo skoro ma jedno dziecko.Ona ma dwoje i na jedno ma ok280 zł i co miala usunac ciaze bo tamta ma dziecko?

Gość dyktando
sad uznał jemu 550 a jej ile?

Gość gość
A co ją to interesuje czy ona do pracy chodzi,kobieta ma męża który pracuje i zasądzone alimenty.I poza alimentami nikt nie musi jej nic dać. A te 550 to wyrok sądu i łachy nikt nie robi.