Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dowiedzieć sie czy chłopakowi zależy na mnie bardziej ?

Polecane posty

Gość gość

Jak sprawdzić,dowiedzieć się, przekonać czy mojemu chłopakowi zależy na mnie bardziej niż na swoich byłych dziewczynach?Mój chłopak z którym jestem 3 lata nigdy nie był w poważnym związku, ale ostatnio pokazywał mi dziewczyny na FB do których zarywał, jedną bardzo się fascynował, że jest piękna, że bardzo mu imponowała swoją przebojowością i stylem bycia (ja nie jestem taka jak ta dziewczyna). Zrobiło mi się przykro, że tak się o niej wypowiada, wiem, że nie jestem przebojowa itd...Zastanawiam się czemu on to zrobił, po co mi to mówił? Wspominał też, że zawszebył na każde jej zawołanie...u mnie tak nie jest pomimo, że on twierdzi inaczej...Co zrobić?

Gość gość
przestać się ośmieszać!

Gość gość
Czemu uważasz że się ośmieszam?

Gość gość
powiedz mu komplement zobacz czy się cieszy i przyjrzyj się czy lubi twoje towarzystwo

Gość gość
On zawsze sięcieszy na komplementy...a czy lubi moje towarzystwo...zawsze mówi, że tak, ale po tej sytuacji czuję się bardzo niepewnie, czuję się gorsza od tamtej dziewczyny

Gość gość
najpierw dorosnij, a dopiero pozniej bierz sie za chlopakow jak widac jestes jak na razie na poziomie dwunastolatki:D

Gość gość
A co to ma wspólnego czy się cieszy na komplementy czy nie?

Gość gość
Dorosnąć? Czyli uważasz, że to normalne, że facet opowiada w samych superlatywach o dziewczynie o którą się starał i mu dała kosza?

Gość gość
Czy powinnam z nim porozmawiać o moich odczuciach?Jakoś dać mu do zrozumienia, że mnie zranił? poradźcie

Gość gość
dać do zrozumienia? masz 10 lat? facetom się nie daje do zrozumienia tylko mówi im się wprost

Gość gość
Czyli powinnam z nim porozmawiać wprost o co mi chodzi?Że czuje się niepewnie w naszym związku

Gość Derelict
Skoro ''czujesz się gorsza od tamtej dziewczyny'', musisz ją zastąpić... nie tyle ciałem co duchem ,w jego umyśle. Bo obecna przy nim juz jesteś. Porozmawiać? - to zależy czy jest dojrzały nie mylic z dorosły.

Gość gość
Derelict ale jak ją zastąpić?

Gość Derelict
Owszem zastąpić (w szerszym znaczeniu tego słowa), to szerokie i trudne pojęcie. Może znaleźć coś, co lubiał z nią ''robić'' wspólne hobby, zainteresowania, oprócz porządania własnych ciał, musi zrozumieć że teraz jesteś Ty, coś musi was łączyć. Taki problem to niestety długa i kręta droga. Najlepszy sposób to gra TYLKO PRAWDA w trudne pytania, szczere, prawdziwe odpowiedzi na każdy aspekt zycia np. przyszłość, dzieci itp. itd. Po kilku odpowiedziach kreślisz w głowie wizerunek drugiej osoby, porównujesz z własną osobowością.

Gość gość
Ale ja nie chce zmieniać siebie i stawać się tamtą dziewczyną, bo to bez sensu udawać kogoś kim się nie jest

Gość gość
Ile macie lat? ok. 20-tu?