Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam grzecznie

Mam koleżankę z figury i urody nieco podobną do Anji Rubik

Polecane posty

Gość Pytam grzecznie

Fakt, że jest od niej ładniejsza ( ma bardziej regularne rysy twarzy) i waży może te 5-7 kg więcej i jest wprost ROZCHWYTYWANA przez płeć przeciwną. Na każdym forum pod zdjęciami Anji mnóstwo obelg, obraźliwych komentarzy pod adresem tej skądinąd całkiem sympatycznej, niegłupiej i przedsiębiorczej kobiety. I zastanawiam się o co tu chodzi. Przecież w realnym życiu obserwuję, że takie jak wy to mówicie ,,wieszaki" są często podrywane, wielbione, adorowane. Za tę koleżankę, która kojarzy mi się z Rubik wielu facetów dałoby się pokroić, gdzie się nie pojawi robi furorę (zwłaszcza jak jest ubrana w mini, odsłaniającą jej długie, bardzo szczupłe nogi). Dla równowagi dodam, że ja jestem nieco pulchna, nie mam tak wyrazistej urody (wielkich oczu chociażby) i powodzenie mam duuuużo mniejsze, choć jak to mawiacie ,,facet nie pies, na kości nie poleci". O co tu chodzi?

Gość Pytam grzecznie
Claude, dzięki za podbicie tematu. Nie mniej jednak, Twoja wypowiedź nic do niego nie wnosi.

Gość gość
anja rubik nie ma figury tylko sam szkielet

Gość Pytam grzecznie
Grzeczniej proszę, CHAMIE JEDEN. A jak nie, to wynocha, najlepiej do jakiejś głuszy, gdzie ludzi nie ma.