Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dasska

CIAZA MIMO ZABEZPIECZENia sie

Polecane posty

Gość Dasska

no i mam jestem w 6 tygodniu!!! masakra bralam 4 lata tabetki potem zrobilam pzrerwe i byly prezerwatywy zadna nie pekla i jestem w ciazy!! 4 dni teu bylam u ginekologa i co sie okazalo zapomnial powiedziec ze Clotrimazol ktory mi przypisal (na podraznienia nie grzybice czy infekcje) moze uszkadzac mechaniczne srodki antykoncepcyjne!! i CO TERAZ,!

Gość gość
No co? dziecko. Ja tam od ponad roku kocham się bez zabezpieczenia i jakoś ciąży nie ma ;).

Gość gość
wow. ja tez w czasia brania tabletek bralam crotlimazol, ale jeszcze specjalnie sprawdzalam czy nie ma on wplywu na dzialania tabsow i nie znalazlam zadnej info jakby by mial. jestem w szoku. dobrze, ze mi sie jakos udalo. a Tobie wspolczuje, przykro mi :(

Gość gość
dorosnąć szybciej

Gość gość
na ulotce nie ma zadnej informaji o wplywie crotlimazolum na antykoncepcje madralo

Gość gość
przepraszam, nie doczytalam zd chodzilo o mechaniczna antykoncepcje, ale to nie zmienka faktu, ze nigdzie o tym napisane nie jest. poza tym w jaki sposob ja oslabia?

Gość gość
jestes w błogosławionym stanie to dar od boga

Gość Dasska
dziekuje za takie blogoslaienie pokaralo mnie za zabezpieczanie sie :/ inni szaleja i sie nie zabezpieczaja i nie zachodza :/

Gość Solanka 00
jak dla mnie lekarz powinien cie poinforowac!!

Gość gość
Autorko to fakt, że to co Cię spotkało jest niesprawiedliwe. Są lampucery co puszczają się na dyskotekach itp. i nie zajdą fartem w ciążę,

Gość Dasska
mysle o pozbyciu sie problemu, nie jestem winna i nie mam sobie nic do zarzucenia , nie bylam nieodpowiedzialna

Gość gość
no to teras idz do doktorka i powiedz mu ze skoro zapomnial ci powiedziec to mu bachora przyniesiesz albo niech ci usuwa ciaze !

Gość gość
bo tyle właśnie warte są te wasze ohydne lateksy

Gość gość
No cóż aborcja albo farmakologiczna albo mechaniczna. decyzja należy do ciebie.

Gość gość
No to witaj klubie. Ją się wczoraj dowiedziałam ze jestem w ciąży:/

Gość Dasska
wpadka?? zawiodla antykoncepcja czy ty?

Gość gość
nigdy nie czytałaś ulotki prezerwatywy że nie wolno stosować tłustych maści ? dla mnie to oczywista oczywistość w przypadku wszystkich leków dopochwowych piszą wyraźnie że mogą wpływać na trwałość prezerwatyw nie bez powody lubrykanty intymne są na bazie wody a nie tłuszczu za głupotę się płaci

Gość gość
by stosować jakąkolwiek antykoncepcję trzeba myśleć i być odpowiedzialnym po raz kolejny potwierdza się teza że wpadki zaliczają te które za inteligentne nie są

Gość gość
Zawiodła moja pieprzona miesiaczka, zle obliczenie no i napalony narZeczony który zapomniał o gumce. Nie raz tak robiliśmy i było ok, no a teraz niestety:/

Gość Dasska
te "nie za inteligentneé stosuja stosunek przerywany, kalndarzyk itp iec wypraszam sobie a zasranym obowiazkiem lekarza jest poinformowac pacjenta!

Gość gość
Polecam ci stronkę women on web. Choć szczerze przyznam że skorzystałam ze stronki zakupiłam tabletki ale spanikowałam. Nie dokonałam aborcji farmakologicznej mimo ze miałam te tabletki. Pojechałam do Niemiec do kliniki na aborcje mechaniczną.Minął rok od czasu aborcji i nie miałam i nie mam wyrzutów sumienia tak jak opisują to inne kobiety a szczególnie te które dzieci mieć nie mogą:)

Gość gość
tak panikujecie ze jesteście w ciazy, usuncie a za parę lat będzie placz bo nie może zajść w ciaze. ja nie usuwalam, bo jeszcze nie bylam w ciazy, ale zabezpieczalam sie, maz chcial dziecko a ja nie i teraz mam za swoje, po pol roku starania o dziecko wyszly zaburzenia hormonalne, zabieg lyzeczkowania, polip, teraz leczenie hormonami, za 2 miesiące znowu zabieg i nie wiadomo co dalej. a 30-tak na karku i o dziecku nie mam co myśleć a marzę o tym. zazdroszcze wam ze tak latwo zachodzicie w ciaze, tylko nie rozumiem tych rozpaczy "bo zniszcze sobie tym życie"

Gość gość
bardzo smutna historia, oh naprawdę wzruszyłam się, wyobraź sobie że nie dla każdej kobiety pieluchy i ząbkowanie to upragniona radość życia i marzenie

Gość gość
co kogo obchodzi ze ty nie zachodzisz??!! zazdroscisz czegos na zachodzie ludzie maja dzieci po 30 i to grubo, wiem bo mieszkam w Holandii i maja nawet pod 40 i nikt nie sieje paniki bo to normalne dla nich nie jest jedynym celem zycia potomstwo tylko jego dodatkiem