Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciyanna

Czy ktoś z was pisze opowiadania, wiersz, powieści?

Polecane posty

Gość gość
no tak, ja, opowiadania, tzw. "powieści" tylko dwie wyklepałam

Gość zapent
tu na kafeterii są teraz takie zabezpieczenia pozakładane, że jednego zdania nie można normalnie napisać a Ty chcesz tu czytać powieści ? zapytaj Szefa tego od Kafeterii dlaczego tak jest

Gość gość
Ja się zastanawiam nad napisaniem książki.

Gość gość
ja też nie mam talentu, ale piszę, bo lubię. Robię to od wielu, wielu lat i nie przejmuję się, że nie są to opowiadania górnych lotów, a te dwie powieści sa kiepskie ;)

chętnie przeczytałabym jakąś amatorką powieść, lub opowiadanie, ot tak aby porównać ;) nie wspomniałam o tym, że chcę je zobaczyć TUTAJ. wiem, że co napiszę posta to SPAM SPAM

Gość gość
"chętnie przeczytałabym jakąś amatorką powieść, lub opowiadanie, ot tak aby porównać oczko.gif" buahahaha chyba żeby ściągnąć pomysł, naprawdę jesteś tak naiwna dziewczynko, że myślisz, że ktoś będzie ci wysyłał swoje opowiadania i pomysły, a ty ich później użyjesz skoro piszesz??

a s********j ruda p**do, nie wiem jak ty ale ja nie jestem złodziejką czyichś pomysłów, aż tak tępa nie jestem, żeby nie umieć swojej fabuły wymyślić kachoro śmierdząca 🖐️

Gość gość
ja piszę czasem wiersze, tzn próbuję bo do niedawna dopiero wkręcam się w poezję piszę też różne inne rzeczy, ale trudno mi doprowadzić je do końca, chyba tylko jedno opowiadanie mam skończone, a tak to takie miniaturki, refleksje raczej