Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cellulit zmora 21 wieku

Polecane posty

Gość gość

Wiecie że jeszcze 30, 40 lat temu kobiety nie miały takich problemów z cellulitem. To wszystko wina zanieczyszczonego środowiska. Teraz cellulit mają nawet bardzo młode i szczupłe dziewczyny. Ćwiczenia też całkowicie go nie likwidują.

Gość gość
jak biorą pigułki anty to mają, ja mam 30lat , nigdy nie bralam pigulek, cellulitu nie mam

Gość gość
nie wierzę że nie masz cellulitu cellulit nie powstaje od pigułek antykoncepcyjnych

Gość gość
nie miały moja matka ma 60 lat i nie ma cellulitu

Gość gość
taaa bo ty jesteś alfa i omega i wiesz od czego powstaje. Nie mam. Chodakowska też nie ma. Wiele kobiet nie ma.

Gość gość
żeby nie mieć cellulitu trzeba się zajmować sportem profesjonalnie Justyna Kowalczyk pewnie też nie ma znam wiele dziewczyn które uprawiają sport lecz nie profesjonalnie, zdrowo się odżywiają i mają cellulit

Gość gość
a powiedz mi co im daje zdrowy styl życia, zdrowa dieta, skoro jednocześnie biorą pigulki i niszczą sobie watrobę, zagęszczają krew?

Gość gość
kobiety które nie biorą pigułek też mają cellulit już u nastolatek się pojawia, które nawet nie zaczęły współżyć

Gość gość
Cellulit byl kiedys pieknem. Popatrzcie na obrazy Rubensa ha ha.

nie miały moja matka ma 60 lat i nie ma cellulitu x ale idiotka, TO TYLKO JEDNA KOBIETA, znam wiele młodych co też nie mają, przejdz się po plaży piczo

Gość gość
Zaraz tam 21 wieku i zmora. Nie każda z nas ma to g***o do d**y przyklejone. Niektóre kobiety zdrowo się odżywiają, trochę ruszają i nie biorą tabsów.

Gość gość
bo w 1 stadium nie widać cellulitu gołym okiem trzeba ścisnąć udo

Gość gość
ja bralam tabletki anty ladnych pare lat temu i wtedy nie mialam cellulitu. Nawet w ciazy i po niej nie mialam z nim problemu, byl minimalny po scisnieciu skory. A ostatnio przytylam pare kg i chyba nie wyjde juz w krotkich spodenkach nigdzie ... Bo kg na plus -ok, przydaly mi sie, ale ten okropny cellulit?

Gość gość
bo pigulki anty maja tak, że czasem dopiero po ich odstawieniu okazuje sie jakie spustoszenie wywolaly w organizmie

Gość gość
ale nie wmowisz mi, ze pokazuja to spustoszenie po 6 latach dopiero