Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pokarm wróci?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem mój synek ma 3 miesiące odstawiłam go od piersi jak miał miesiac. (podejrzenie skazy, zero wsparcia a było bardo cieżko) Jednak teraz bardzo zaluje że się poddałam chciałabym bardzo wrócic do karmienia lekarze zachęcają abym próbowała. Synek nie chce piersi ze względu na to, że mało leci ale wiem że jakbym miała pokarm to by chciał. Wczoraj postanwiłam spróbować odciagać pokarm ale ledwo kilka kropelek leci i jest to żółta wydzielina bardzo gęsta(czyli zapewne siara) Ale czy ja mogę teraz tym synka karmić?> Czy pojawi się normalny pokarm?

Gość gość
jesli będziesz stymulowac to powinien wrócic.

Gość gość
Przystawianie, przystawianie i laktator ale systematycznie co 3 godziny....Przystawianie po to żeby pobudzić laktację i po to żeby synek zechciał wrócić do piersi:) A laktator zawsze co 3 godziny żeby pobudzić laktację.....Mnie laktacja wróciła nawet po 4 miesiącach po odstawieniu!!!!

Gość gość
Mozna kupić takie urządzenie od medeli. Wlewasz mleko do butelki i z butelki taka cienką rurkę przyklejasz do piersi i sutka, przystawiasz dziecko do piersi i dziecko pije mleko z tej butelki jednoczesnie stymulujac pierś do produkcji mleka.

Gość gość
siara leci zaraz po porodzie .u ciebie już sporo czasu minelo,wiec jest to po prostu mleko,ale może mniejsza ilość.nie powiem ci czy pokarm wroci?...nie miałam takiej przerwy.karmilam ponad 2 lata,tez mamy skaze,ale próbuj,moze da rade.trzeba zaparcia i tyle,,,

Kochana i co udalo Ci sie? Ja przestalam miesiac temu ale bardzo baardzo chcialabym wrocic do karmienia :(

Gość gość
skontaktuj się z doradca laktacyjnym. miesiąc to nie tak długo. powinno ci się udac