Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te wszystkie programy o gotowaniu i urządzaniu mieszkań, krew mnie zalewa.

Polecane posty

Gość gość

Jako normalny inteligenty człowiek który potrafi sam zadbać o swój tyłek wiem, co jest dla mnie najlepsze co mi się podoba co mi dobrze smakuje a co źle. Nie będą mi jakieś pseudo gwiazdki mówić co i jak ma wyglądać co i jak trzeba gotować żeby smakowało i tak dalej. Ludzie no proszę was kto te p******* programy o gotowaniu, urządzaniu mieszkania ogląda ? Ja nie wiem jak można takie coś "kupować" i brać na serio. Sam sobie potrafię ugotować, sam sobie umiem urządzić mieszkanie, wybrać coś co mi się podoba co mi smakuje i żadne idiotki/idioci nie będą mi mówić co i jak. To jest żenada po całej linii.

Gość gość
Nie wiem, nie mam telewizora. Oglądam tylko ciekawe filmy i seriale na komputerze, a mąż mecze.

Zdecydowanie. Sam lubię gotować, ale teraz już zapanowała moda ma programy o gotowaniu. Teraz każda miernota pcha się do jakiegoś programu byle coś ugotować. A same te programy przybierają coraz to bardziej żenującą postać.

Gość gość
Więc po co oglądasz? Nie interesuje Cię to odpóść. Ja nie mam TV właśnie dlatego że nie ma ciekawych programów. Mam komp i fimy o tematyce które interesują mnie a co reszta robi/ogląda to mi rybka.

Gość gość
Straszne czasy nastaly, ja juz nawet tv ze strachu nie wlaczam, czasem tv kultura bo puszczaja tam niekiedy jakis stare dobre filmy

Gość gość
jak sie widzi, jak beznadziejnie i kiczowato niektorzy ludzi urzadzają mieszkania, lub jak niezdrowo i nieciekawie gotuja, to jednak mozna stwierdzic,ze takie programy, prowadzone przez ludzi, ktorzy na ten temat maja wiecej pojecia niz przecietny obywatel, sa jednak potrzebne.

Gość gość
jestem normalnym , inteligentnym czlowiekiem a przy okazji architektem wnętrz i uważam, że z wiekszości takich programow jednak COS mozna wyniesc - jakis pomysł, ciekawe rozwiązanie - postawa ,ze sie zjadło wszystkie rozumy jest mało twórcza :)

Gość gość
Najbardziej rozwala mnie to ze wszyscy przygotowuja osmiornice...krewetki...slimaki...kaczke....a na codzien pierogow ulepic nie potrafia ruskich.....polska zasciankowosc