Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciyanna

brokeninside chciałabym cię poznać zapraszam do rozmowy

Polecane posty

Gość kluchas2a
kochanka Franka lgniesz do niej tylko dlatego, ze ty tez bylas ofiara hejtow, ale prosze cie, nie karm juz tej swini, nie karm dla jej dobra

Bylam ofiara hejterow ?? Pierwsze slysze. Chocby nawet tak bylo,mnie to nie rusza. Jestem starsza od Broken, ale uwzam ze jest osoba ambitna, wie czego chce. Twarda sztuka. Nie pozwole zeby szmatlawce zachwialy jej ego. Mnie mozecie nienawidziec,hateowac,ponizac. Nie jestem samrytanienem. Mnie to naprawde wali. Moja praca uodparnia mnie na gwizdy i durne komentarze. Ja poprostu szczam na to ;)

Gość gość
Broken, pzdr od Heli kochanka Franka- to samo;-)

Gość gość
kochanka franka to ta, co sie nieustannie chwali swoim starym mężem holendrem?

Gość jestescie zalosni
Czy nie szkoda wam czasu ani zycia na tego typu wywody??? i odpowiedzcie sobie sami co wy z tego macie?? satysfakcje ze nieznane spbie osoby bebraja z blotem inna nieznana sobie osobe?? brawo to tylko swiadczy o inteligencji :) generalnie nie jestescie celebrytami ze ktos o was napisze jacy to wy niezaejebisci itp jestescie anonimowi i moj wniosek taki ze macie bardzo smutne zycie zeby plawic sie smiac sie i szydzic z ludzi, z ludzi ktorych nie znacie, poki macie czas lepiej sie ogarnijcie bo poprostu az przykre co sie z ludzmi mlodymi dzieje ...smutne

Gość dobry wieczor
Czy nie szkoda wam czasu ani zycia na tego typu wywody??? i odpowiedzcie sobie sami co wy z tego macie?? satysfakcje ze nieznane spbie osoby bebraja z blotem inna nieznana sobie osobe?? brawo to tylko swiadczy o inteligencji :) generalnie nie jestescie celebrytami ze ktos o was napisze jacy to wy fajni itp jestescie anonimowi i moj wniosek taki ze macie bardzo smutne zycie zeby plawic sie smiac sie i szydzic z ludzi, z ludzi ktorych nie znacie, poki macie czas lepiej sie ogarnijcie bo poprostu az przykre co sie z ludzmi mlodymi dzieje ...smutne

Gość kluchas2a
strzelałem z tym, że jesteś ofiarą hejterów, widziałem twój nick dawno temu, więc zakładałem, że przez tak długi pobytu tutaj nią zostałaś. w każdym razie celem nadrzędnym jest nie karmienie świni, faktycznie pada ofiarą ataków w bardzo niskim guście i na ich tle wydaje się osobą ułożoną, jednak to tylko kurtyna która rozpada się równie prędko jak stabilność psychiczna przy chorobie afektywnej, dlatego apeluję o powściągliwość!

Gość gość
broken jest ofiarą przynajmniej jednego hejtera, ja ją hejtuję zawsze i wszędzie, gdy tylko spotkam.

Jestescie zalosni. Masz racje. Kazdy mysli ze anonimowosc w necie doda mu odwagi. Wiekszosc podpisuje sie na pomaranczowo. To tez nazwa strachu. Zdanie inne niz inni mysla jest napietnowane. Bede bronic Broken,bo uwazam ze warto. hateowac mnie? Prosze bardzo. Najbardziej podziwiam ludzi za to ze najlepsza wywmowka jest moj maz. Starszy ,tak jak wiekszosc mezow. Ale zeby nienawidzic,trzeba sobie dobrac wlasna teorie. Niech im bedzie .Z debilami sie nie romawia,

Gość jestescie zalosni
do kochanka franka ok zgadzam sie ale uwazam ze wogole jest to bdura piszac o ludziach ktorych sie nie zna takie rzeczy, mysle ze to taki upust emocjom na ich przykre zycie, Ci ludzie sa nieszczesliwi i czerpia radosc i energie z czegos takiego dla mnie zupelnie nie istotnego zenada ale nie ma czym sie przejmowac, Ci ludzie nic nie reprezentuja, mniej niz zero

Gość jestescie zalosni
generalnie chodzi mi o to ze te ich posty nie maja zadnego znaczenia, to jest kafeteria tu nie trzeba sie emocjonowac :) a oni podniecaja sie jakby nic innego na swiecie nie bylo dla mnie to odpowiedz na to kim sa tacy ludzie

Uwazam ze trole sie likwiduje. Ale Broken nie jest dla mnie menda kafe. Kafe jest rozrywka dla mnie. Obserwuje jak ludzie potrafia sie nienawidziec.Szczedgolnie kobiety. Zjedza cie za lepszy makijaz i tani ciuch. Ja uwazam ze byc kobieta to sztuka,szmata,kazdy moze byc. U kobiet brak solidarnosci. Nie popieram tego. Broken ma swoje zdanie . Szanuje ja za to ze nie jest anonimowa i wie czego chce.

Ja też chętnie się dowiem coś o broken :D. Często popadasz w depresje skoro pisałaś, że słuchasz muzyki depresyjnej?

Noblessa;) mam zaburzenie osobowości i m.in. to przez to, i też problemy z rodziną, głównie moją matką (nie oszukujmy się już)

Jednak czytałaś moje posty? :D Nie nigdzie tych informacji nie zamierzam wykorzystać. Chodzisz do psychologa czy w inny sposób sobie z tymi relacjami radzisz?

W sumie zrobiłaś błąd w zdaniu bo powinno być jeszcze broken :D his penis is broken inside me

Już się pogubiłam, masz na myśli asiora czy zaburzenia psychiczne? A może to i to? :D