Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z mam leciała z niemowlęciem poniżej 23 mca liniami ryanair?

Polecane posty

Gość gość
i pomysl o tym zeby nagrac dla dziecka jakas bajke na telefon czy co tam masz, skoro lec****erwszy raz to nie wiesz jak zareaguje a nie oszukujmy sie taki lot jest nudny i wiele sie nie dzieje

Gość gość
Kiepska z ciebie matka skoro nie wiesz że masz niemowlę a nie dziecko. xxx He he ale się skompromitowałaś...

ej co wy nie rozumiecie po polsku co niektóre? nie kupowałyście biletu na samolot to po co sie odzywacie? ja wam wytłumaczę, kupując bilet dla dziecka powyżej drugiego r ż podaje się wiek w miesiącach i takie dziecko w ich języku takie dziecko to po prostu niemowlę, to jest ich nazwa którą sobie oni sami przyjęli dla pasażerów, to co zapodaje wikipedia nie ma z tym nic wspólnego, niemowlę to tak samo nazwa usługi jak bagaż podręczny czy pierwszeństwo wejścia na pokład! rozumiecie?

Gość gość
dobra nie czepiajcie sie tego niemowlaka, tak na liniach lotniczych maja okreslony wiek pasazera i pewnie autorka tym sie zasugerowala, jak nie macie konkretnych rad to zmiencie temat i skonczcie ujadac

Gość gość
nie rozumiemy-latamy tylko drogimi liniami i tam 23 mies to dziecko.

Gość gość
dopiero kupowalam bilet i jest wyrazna granica- do 2 lat-free, od 2 lat sie placi. nie ma wzmianki o niemowlaku przy kupowaniu biletu

Gość gość
a w których liniach? ryanair na bank ma opłatę

Gość gość
do 2lat free? ktorymi liniami?napewno nie rayanairem ,tam sie placi ok140zl, badz 30£ lub 30e

Gość gość
Ja kiedyś leciałam z córką Wizzairem, córka miała wtedy 1,5 roku i dla niej był droższy bilet niż dla mnie, mimo że nie miała swojego miejsca.

Gość gość
Ja kiedyś leciałam z córką Wizzairem, córka miała wtedy 1,5 roku i dla niej był droższy bilet niż dla mnie, mimo że nie miała swojego miejsca.

Gość gość
jak zwykle udzielają się kwoki które nie mają pojęcia. Wejdźcie na stronę ryanair i sprawdźcie o co chodzi z 23 mcem bo chodzi o konkretny bilet! takie światowe takie po studiach no ale cóż uczony p*********y ale gamoń :) Lecę na trasie WRO-EAST MIDLANDS Wasze dzieci ssają cyca jak się zdenerwują mój pije wode. O żadnych proszkach nie ma mowy w termosie bo najzwyczaj mój syn pije TYLKO wodę a nie jakieś herbatki itp. Tamten wpis o niemowlęciu i dziecku to nie mój, ale cóż, cyckami oczy zasłonięte :) Lady dzięki za informacje, kilka dni przed odlotem rodzina do której jedziemy i zna dobrze angielski się dowiedzą co i jak bo jak chciałam zadać pytanie do ryanair'a muszę je napisać po angielsku, no ale cóż o ile w szkole były same 5 to niestety poziom podstawowy a wg mnie praktycznie żaden jeśli mam się porozumieć z anglikiem. Tak orientacyjnie pytałam :) Co do bajek już rozważałam wzięcie laptopa ale niestety-jest to osobny "podręczny" na szczęście lecimy razem z mężem więc rzeczy dla dziecka rozłożymy na 2 bagaże dzięki temu będziemy lepiej przygotowani. Co do normalnego bagażu planujemy wziąć jeden w zasadzie prawie pusty bo chcemy tam dużo rzeczy kupić, a przede wszystkim biorę jak najmniejszy krem do pupy bo tam jest połowę tańszy :)

Gość gość
też jestem ciekawa, co można ze sobą teraz zabrać na ten bilet dla dziecka?