Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotard

Nazwisko !!!!!

Polecane posty

Gość cotard

Co sądzicie o nazwisku Baran ( jest to szlachetne nazwisko ,, herb junosza ,, i jedno z popularniejszych w polsce ale jest smieszne ? jak myslicie ?

Gość gość
nie slyszalem ale moj kumpel nazywa sie Dydol wszyscy leja ze smiec****ak jest wywolywany do tablicy

Gość cotard
Dydol jakos nie wydaje mi sie smieszne juz smieszniejsze Baran chociaz z nazwiska sie nie powinno smiac bo kazde ma jakas historie to nie ktore smiesza

Gość gość
Kuter,i co?

Gość cotard
kuter spoko

Gość gość
Mam pytanie. Noszę nazwisko matki z powodów dość osobistych, ojciec mnie nie chciał (ale to już inna historia) i moja przyszła kobieta żąda bym przyjął jej nazwisko. Niestety ja nie mogę powołać się na tradycję rodzinną przenoszoną z ojca na syna by ona przyjęła moje nazwisko.I jakbyście rozwiązali ten problem?

Gość cotard
albo pomieszac pierwsze litery nazwiska no nw , Ty jestes facetem wiesz pogadaj z nia a co sadzisz o nazwisku Baran lub Duda z góry dzięki

Gość gość
Baran i Duda, nazwisko jak nazwisko. Ja mam typowo polskie Nowak.

Gość gość
cZERNINA:-O

Gość cotard
NoWAK to chyba najpopularniejsze w polsce nazwisko

Gość gość
Ja mam normalne nazwisko,tak samo nie wstydzę się powiedzieć że pochodzę z tej rodziny ale nazwisko mojego przyszłego męża to nie dość,że nic nie oznacza to jeszcze w jego mieścinie powiedzieć że jest się spokrewnionym z "iksińskimi" to już wstyd gorzej niż rodzina Bundych w USA. Nie chcę przyjąć jego nazwiska,on się foszy. Też mam problem bo nawet podwójnego nie chcę.

Gość gość
Innych pewnie śmieszy mnie trochę też ale nie jest dla mnie ważne jak ktoś ma na nazwisko. Stanę się na nie wyczulona jak ktoś mnie zainteresuje lub podpadnie.

Byłem w wojsku z jednym baranem. Jego najlepszy kumpel nazywał sie koziol. Nie wiem jakiego granatu użyto zeby ich od pluga oderwać ale nie wyszło im to z korzyścią dla zdrowia psychicznego

Gość gość
Normalne tak jak Lis czy Owca .