Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaaaa

czy to może byc ciąża?ważne

Polecane posty

Gość jajaaaa

drogie Panie.Mam ważne pytanie i potrzebuje pomocy.W pierwszy dzien po miesiaczce kochalam sie z narzeczonym bez zabezpiecznia do konca.Na drugi dzien mialam jajeczkowanie.....od tamtej pory mija 9 dnia ja sie kiepsko czuje mam wzdety brzuch bola mnie jajniki zwlaszcza z jednej strony....test zrobilampo 8 dniach od wspołżycia ale wyszedl negatywny.Czy jesli zrobienastepny okolo 10 maja powinno pokazac wiargygodny wynik?

Gość jajaaaa
halooo, odpisze ktos?

Gość jajaaaa
odświeżam temat.

Gość jajaaaa
czekam na odpowiedź

Gość jajaaaa
odświeżam.

Gość gość
Jeżeli miałaś jajeczkowanie następnego dnia to ciąża jest bardzo prawdopodobna. Za wcześnie jednak na test i objawy, mogą być to jednak objawy zagnieżdżania się zarodka. W dniu następnej spodziewanej miesiączki zrób test, potem dla potwierdzenia jeszcze Betę z krwi. Jestem na bieżąco, 11 tydzień ciąży :)

Gość Pacia2589
Skąd wiesz, że następnego dnia miałaś jajeczkowanie? Ja również kochałam się z facetem w 1 i 2 dzień po @, a po tygodniu dostałam delikatnego plamienia. Myślałam, że to około owulacyjne, ale po śluzie nie zauważyłam u siebie owu, a wcześniej nie zwracałam uwagi. Objawy mam podobne jak Ty. Czuję mrowienie w brzuchu, i delikatne kłucie w jajniku. Jestem teraz 18dc, także z testem jeszcze poczekam. Kurcze, mam nadzieję, że to będzie to :) jajaaaa, 10 maja już powinno dać wiarygodny wynik, ale tak jak zostało napisane, to beta najlepsza i najpewniejsza. A na jaki wynik liczysz?