Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprawa wyglada tak..

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu krecilem z pewna dziewczyna umawialismy sie i bylo nam bardzo fajnie po miesiacu powiedziala mi ze poczula cos do bylego ale nie chce stracic ze mna kontaktu wyszla glupi sytuacja wiec stwierdzilem ze nie mam nic do stracenia i powiedzialem jej ze mi sie bardzo podoba i moze nawet cos wiecej po tym rozmawialismy jeszcze ze dwa dni i nagle przestala sie kontaktowac ale zauwazylem ze sie za mna oglada co to moze znaczyc bo nie za bardzo ja rozumiem?

Gość gość
To znaczy, że powiedzenie stara miłość nie rdzewieje potwierdza się. Niestety pewnie nie wygrasz byłym, możesz czekać tylko na to aż znowu się rozejdą, ale czy pasuje Ci bycie zapchajdziurą, kimś na pocieszenie?

Gość gość
A jak sie nie rozejda? Ale skoro czuje cos do niego a sie oglada za mna... Tego wlasnie nie rozumiem

Gość gość
Walal bym byc kims wazniejszym w jej zyciu niz kims jak to ujales/as

Gość gość
Oglada sie pewnie dlatego, ze je lechce Twoje zainteresowanie i chce sie dowartosciowac, jesli zobaczy, ze sie na nia patrzysz. Ale szanuj sie, chlopaku. Tego kwiatu jest pol swiatu, poczekaj na dziewczyne, dla ktorej bedziesz bezkonkurencyjny i jedyny. Pozdro.

Gość gość
... Tego kwiatu jest pols swiatu a 3/4 h**a warte :D tylko chodzi o to ze ostatnio ona sie na mnie patrzy a jak ja sie spojrze to sie obraca. Nie rozumiem tego wogole :(

Gość ppll
A co między wami zaistniało, byliście razem czy tylko trzymaliście się za rękę?

Gość gość
Razem nie bylismy ale mowila ze sie jej podobam nie moze przestac o mnie myslec zawrocilem jej w glowie

Gość gość
No wiec rozumie ktos czemu sie oglada za mna skoro niby czuje cos do bylego?