Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ubieracie dziecko przy temp plus minus 25 stopni na spacer i w domu

Polecane posty

Gość moja mama przegrzewa
Polska polnocno wschodnia wczoraj u nas na wieczor bylo rzeczywiscie chlodno. Ja do tego co chodzil rano dorzucilam kurteczke dzinsowa. Bylo z 14 stopni jak wychodzilismy,ale to bylo o 19. Ale czapeczki nie wkladalam,bo daleko nie szlismy. Dzis tez rano dosyc zimno to ten sam zestaw. Bodziaki krotki rekaw,bluza i kurtka dzinsowa. Spodenki dzinsowe ,skarpety i buty. Najpierw czapka z daszkiem,ale jak szlismy zawadzka to tak zawiewalo,ze zmienilam u na taka z zakrywanymi uszami,cienka. Bo i mi bylo nieprzyjemnie a prosto w ucho wialo. Ale nie martw sie,ja tez zawsze mam problem jak ubrac dziecko na dwor:o zrezta siebie tez. Po prpstu przed wyjsciem nie wiem jak jest na dworzu,a przez oko czy balkon latwo sie pomylic. Zawsze staram sie ubrac tak by moc cos zrzucic albo zabieram cos ze soba na zmiane,np.lzejsza kurtke lub cos grubszego.czaoeczki to ostatnio 2-3 biore. A wychodzimy najpierw bez i w trakcie oceniam czy potrzeba czy nie.

Gość gość
wy nie macie co robic ? nie umiecie myslec ? - skoro temat jak ubrac dziecko ......jest tak straszny ze trzeba na forum o tym dewagowac , to co bedzie jak wasze dzieci beda mialy problemy w szkole , z kolegami , jak beda chore ???????????? wez jeszcze zdjecia na FB wstaw dla przykladu , zeby inne debilki widzialy jak trzeba ubrac dziecko . nie zapominaj dodac opisu i dziubka . mama 23 letniego krzyska ,14 letniego michala i 6 letniej majki . pozdrawiam