Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fanki Chodakowskiej

Polecane posty

Gość gość
mnie imponuje to, ze nie trzeba byc glupia pusta piosenkarka albo gwaizda serialu, zeby odniesc sukces. podziwiam i uwielbiam takich ludzi, ktorze maja swoja pasje, niekoniecznie "modna" i popularna i potrafia dolozyc wielu staran i pracy, zeby odniesc w niej sukces. podoba mi sie to, czego dokonala wlasna praca w naturalny sposob, nie przez zalosny talent show albo usilne pchanie sie do tv. teraz jest slawna, wiec wykorzystuje 5 min i podoba mi sie to. przynajmniej robi cos niezmiernie POTRZEBNEGO, dobrego i uwazam, ze jest przy tym skromna. rysy twarzy ma ostre, wiec to moze was mylic, ze jest "falszywa" i "wredna" czy jaka tam, ale to o was tylko swiadczy, ze po wygladzie oceniacie ludzi. dla mnie jest sliczna, bo inna, ciekawa, w sposobie ubierania sie, stylu, urodzie. wiekszosc kobiet jetst nijkaka, ladne ale nijakie, wygladaja tak samo, tak samo sie stylizuja, ewa jest inna. i przede wszystkim jest z polski, dlatego jest na nia szal, trudno zeby ludzie w pl jarali sie mel b albo jilian czy jak jej tam.

Gość gość
10:55 blagam, napisalas do chodakowskiej i sie dziwisz, ze nie gawedzila z toba w 100 mailach? przeciez to sa symboliczne odpowiedzi, pisane niekoniecznie przez nia, milion babek do niej pisze, czego ty oczekiwalas, ze ona siedzi przed kompem i odpisuje szczegolowo na tysiace jak nie miliony maili? to jest tylko taki motywator, ze mozesz do niej napisac, ze jej zalezy na motywacji i na chudniciu kobiet a nie ze moze jeszcze ci nr telefonu poda i bedzie twoja indywidualna trenerka za free.

Gość gość
do gościa z 14.19 jak jej się nie chce odpisywać albo jej pracownikom to niech wylaczy funkcje pisania wiadomości...szkoda tylko ze na nie pozytywne komentarze odpisuje obszernie ..... tu jakos jej się chce! hę? :

Gość gość
Mnie Ewa Chodakowska na dluzsza Mete irytuje. Ale cwiczenia z nia to sama przyjemnosc! Jej géniusz polega na tym, ze mozesz cWiczyc w domu kiedy chcesz i co chcesz! Fitness klubow mam powyzej uszu, bo trenerzy robia masowke i jeszcze ta prèsja zeby miec super ciuchy i najlepiej figure jeszcze przed podjeciem treningow. Z Ewa cwicze, kiedy dzieci spia, maz w pracy. 45 minut dla mnie, bez dojazdow, bez tracenia czasu. I najwaźiejsz, treningi sa skuteczne. Po poltora miesiaca nieregularnych cwiczen, widze roznice, maz i otoczéie tez!