Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie witaminy po ciazy i karmieniu piersią

Polecane posty

Gość gość

Możecie coś skutecznego polecić chodzi mi o wzmocnienie włosów paznokci?

Gość gość
Po ciąży i tak wypadną ci włosy te, które nie wypadły w ciąży i nic na to nie poradzisz. A co do witamin, to skąd wiesz że ich potrzebujesz? Czemu dziś wszyscy leczą się sami i zażywają różne suplementy nie wiedząc nawet czy rzeczywiście tego potrzebują?

Gość gość
To co twoim zdaniem pewnie powinnam iść do lekarza ? Dla nich wszystko jest na tle nerwowym i nic bardziej sensownego nie potrafią przepisać jak właśnie witaminy szampony polecić itp.

Gość gość
ale co właściwie się dzieje? paznokcie wzmocnisz odżywką np eveline 8w1 a co do włosów, no cóż po ciąży zawsze jakiś czas wypadają, potem wszystko wraca do normy.

Gość gość
zdrowa dieta mnóstwo kasz i warzy i zdrowych tłuszczów, nie ma na to cudownej tabletki.

Gość gość
Kasze, orzechy, olej, maslo.

Gość Malinka44536
Bardzo dobre są orzechy podbijam, ja jem z tej firmy: http://www.ros-sweet.pl/ bardzo lubię :) jak nie to jakieś suplementy :P

Gość gość
Ja też po ciąży i po karmieniu jestem. Stosuję pigułki i osłonowo harmonellę. Polecam ten zestaw witamin, ponieważ ma świetny skład, zawiera dokładnie te składniki, których najbardziej nam brakuje w naszej diecie. Dba zarówno o nasze serce, wątrobę ale również o włosy i paznokcie. Dodatkowo ma bardzo korzystną cenę. Ja z harmonelli jestem zadowolona, wiec polecam

Gość AlicjaLOL
Jeśli chcesz dobre witaminy po porodzie to ja, z własnego doświadczenia, polecam Prenatale. Mają bardzo fajny skład i można je stosować (a wręcz należy) do końca karmienia piersią. Wtedy przynoszą najlepsze efekty.