Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11adam22adam

24letnia dziewica po studiach i 17latek z gimnazjum, wasza opinia

Polecane posty

Gość 11adam22adam

co sądzicie o takim związku? jakie ma szanse, jak będzie wyglądało życie seksualne?

Gość slodka cipka
No jak sie kochaja i chca byc razem to co stoi na przeszkodzie? I tak on za rok juz pelnoletni to ok............kazdy ma wolny wybor i robi jak uwaza

Gość gremlinka
tylko czy taki chłoptaś myśli głową?

Gość slodka cipka
Niech sprobuja, jak sie nie uda to bedzie nauczka.....ale i tak zycze milosci i wiernosci

Prawdziwy chłop myśli ku.utasem :P bo wystawiona tzipa na ru.uchanie jest jak jaka zimna gorzała :D

Gość gość
o czym oni moga ze soba gadac? W tym wieku to przepaść. Chyba,ze ona jest po jakichs bardzo głupich studiach i zdesperowana.

Gość gość
moim zdaniem nie ! wielkie NIE ! 17 lat to jeszcze dzieciak , który tylko dla szpanu lub zabawy a nie dla wielkiej miłości : ) on ma przed sobą jeszcze dużo do przeżycia a Ty szukaj kogoś w swoim wieku , dojrzalszego emocjonalnie , fizycznie i psychicznie : ) i gotowego na poważny związek ale zrobisz tak jak uważasz , powodzenia

Gość gość
Malo 17latkow jest dojrzalych w tym wieku, sprobowac mozna ale ja mialam juz mlodszego kiedyś,ja 18 on 16 i to byla pomyłka. Poza tym 17 latek to powinien byc juz w 2 czy 3 klasie średniej a nie gimnazjum,wiec chyba nie ma za dużo dojrzalosci.

Gość slodka cipka
Co to tam taka roznica??? Jak czuja do siebie miete to niech sa za soba, gorzej gdyby to byl spontan z fiku miku i adijos

Gość slodka cipka
Niektorzy 17 latki sa tak dojrzali jak byki stare nawet mozna pomylic 17 latka z dwudziestoparolatkiem, ha ha ha ha

błehehehe 17 lat to leszczyk jeszcze dobrze nie wytrenowal fiu.uta na starej piczy, i nie spił soku z kroku :P a ta mówi tzoś o starych chłopach ktorzy pod zagryche obratzają beczkami sledzia :D

Gość slodka cipka
Mowie ze wygladaja tak jak stare byki takie duze umiesnione itp...:D

Dziecko drogie stary byk to ma jakie 170 kilo żywej wagi i meter pińćdziesiąt wzrostu ;) moje wymiary, takiego siedemnastoletniego leszczyka to ja załatwiam z bebzona :D

Gość slodka cipka
Amdtafie...........ty lepiej mi napisz cos o sobie...:

Gość gość
17 latek ? Gimbaze kończy się w wieku 16lat ! Albo podszyw albo "sprawny inaczej" bo przy nędznych wymaganiach w dzisiejszych szkołach nikt normalny nie kibluje .

Gość gość
11adam22adam co sądzicie o takim związku? jakie ma szanse, jak będzie wyglądało życie seksualne? BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Idiotyczny pomysł na dłuższy związek, ponieważ za 20 lat ty będziesz starą pomarszczoną prukwą a on będzie oglądał się za młodymi. Na parę lat, tylko do łóżka, to Ok.