Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Spank

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wam opisać jak dostałam lanie od chłopaka .Kiedyś jak byłam u niego on stwierdził ze pobawmy się w teatr ,śmieszne to trochę jak na ludzi bo 19 ,ale się zgodziłam .On miał znaleźć jakaś scenkę i mi ja pokazać w tym wypadku była to kłótnia pomiędzy kobieta a facetem .Byli oni ubrani w długie suknie jak w XVI wieku .Po chwili on rzucił swoją ukochaną na oparcie sofy zdjął pas i zaczął ją bić .Jak przestał przytulił ją i namiętnie pocałował .Tym samym sposobem zaciągnął ją do łóżka i rozebrał do samego gorsetu i bielizny ,on natomiast był w ubraniu kobieta zauważyła ze coś jest nie tak ale gdy chciała wstać to on przerzucił ją przez kolano i wymierzył parę siarczystych klapsów .Ona szybko wstała i powiedziała ze nie będzie tak ją traktować lecz on rzucił ją na łóżko i powiedział ze ją będzie próbowała uciec to dostaje jeszcze więcej .Zdjął jej majtki i wziął rozge do ręki .Dostała chyba z 10 razy . Jak skończył kazał jej kleczec przez godzinę .Ona płakała i błagała ,ale on był twardy .Przeraziłam się ze mój partner ma na co takiego ochotę .Byłam przerażona ale się zgodziłam w końcu nie zleje mnie tak mocno jak na filmie .ubrałam się w suknie a on w strój podobny do tamtego .Miała to być sytuacja codzienna ,więc klocilam się o to ze nie powiedział mi o spotkaniu z inna kobieta .Wrzeszczalam krzyczałam tak jak miałam to robić ,natomiast on z nienacka przerzucił mnie przez fotel i zaczął mnie bić to było okropne myślałam ze zrobi to jakoś delikatnie krzyknęłam ze mnie boli spr on się zbyt wczul w rolę .Potem zaczął mnie całować i obmacywac .Rozbierał mnie i całował ,to było chyba najlepsze z tego wszystkiego ,powoli ją go zacząłem rozbierać i w tej samej chwili prawie doszło do stosunku,lecz on rzucił mnie na łóżko powiedział swoją rolę wziął rózge i bił czułam taki ból ze krzyczałam wiedziałam i płakałam moje gołe pośladki cale piekły W pewnej chwili zeslizgnelam się z łóżka on mnie podniósł dał 10 klapsów na kolanie i dalej bił rózgą kiedy skończył kazał mi klęcząc i czasami dawał mi klapsy .Kiedy skończyliśmy ta scenkę byłam na niego zła.Nie odzywalan się do niego ,a on mówił,zw przecież się zgodziłam .Nie wiem co robić jak to się będzie powtarzalo .POMÓŻCIE MI !!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować