Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ika_o

Faceci bzykają miłe, a żenią się z zołzami... taka prawda!

Polecane posty

Gość Ika_o

Nie warto być dobrą i miłą dla facetów. Mnie wszyscy moi faceci zostawiali, bo właśnie taka byłam. I zawsze zostawiali mnie dla tych wredniejszych, które umiały ich sobie trzymać pod butem, robiły awantury o byle co i darły się na nich publicznie. I z takimi się potem żenili :o W następnym związku też będę zołzą, bo po prostu nie warto być miłą, ugodową dziewczyną!

Gość gość
U mnie było odwrotnie, żonę mam miłą. A to że jej czasem odbija, no cóż, każdemu się tak dzieje czasem. Trzeba szukać złotego środka :-)

Gość gość
masz racje autorko. to samo zauważyłam, moze troche wcześniej niz ty, bo nowego faceta trzymam krotko i jest ok. oni chyba lubią furiatki :D

Gość gość
to po co dajesz d**y? i zostawiają cie bo jesteś nudna

Gość gość
i może tamte Zolzy NIE PUSZCZAJĄ SIĘ Z KAŻDYM, a cie wyczuli i tylko ruch/ali, kto żeni się z szmatą?

Gość Ika_o
Nie wiem, czy można nazwać dawaniem d**y seks w kilkuletnim związku :o Miałam 3 związki wszystkie kończyły się tak samo, facet po kilku latach odchodził...

Gość gość
Bajki piszesz.

Gość gość
jak można napisać bzykanie o seksie w kilku letnim związku.

Gość Jabbbbaba
No sorry ale związek bez sexu czy tez jakieś gry sa bez sensu Trzeba być sobą , ja dawałam owszem ale tez brałam sex mieliśmy super mimo tego zostawił mnie dla nudnej porządnej niuni No niech ma ciekawe kiedy ja zacznie zdradzać :)))))

Gość Jabbbbaba
Faceci myślą tylko o sexie , chcą migać dobrzy sex ale chyba sami nie wiedza czego chcą bo jeśli to maja to znów szukają czego innego H*j im w d**ę A te miłe porządne zony sa zazwyczaj zdradzane

Gość gość
ja sie z tym zgadzam, tez zawsze bylam dobra i mila, 30lat, stara panna.... faktycznie z facetami trzeba po chamsku, skoro z bycia miła nic mi nie przyszlo

Gość Ika_o
"jak można napisać bzykanie o seksie w kilku letnim związku." X Bo dla nich to było jak widać tylko bzykanie, skoro ślubu nie chcieli. Widać, na czym im zależało... tylko na seksie ze mną :o

Gość gość
ika a ile masz lat? ja swojemu facetowi nawet ostatnio dalam w gebę jak mnie wkurzyl hehe

Gość gość
każda bywa miła i każda bywa zołzą . Nie jesteśmy idealni

Gość Przestańcie sie litować
Wiadomo ze facetom zależy tylko na bzykaniu Żenią sie tylko jak musza, potrzebują kucharki czy sprzątaczki kogoś kto zajmie sie wszystkim, podczas kiedy oni bedą zamaczac w obcych c****h

Gość gość
bzykają naiwne a żenią się jak się zakochają

Faceci sie nie zakoc***a. To fałsz i hipokryzja z ich strony

Gość gość
buahaha widać, że dużo tu w******nych, porzuconych starych panien :D

Gość Ika_o
Mam 30 lat i już chyba zostanę starą panną :(

Gość gość
to było nie dawać d**y, zostawili cie bo jesteś głupia

Nie nie starych panien Byłam w 3 długich związkach niestety jestem dobrym obserwatorem

Gość gość
Szanujcie się, nie dawajcie byle komu, to nie będziecie miały takich problemów, proste.

Mądre tez sa zostawiane :) Facet to facet, zostawi wszystko żonę dzieci bo myśli k*****m Taka prawda

Gość gość
zostawi bo kobiety WKUR/WIAJĄ

Gość gość
życie nie jest czarno białe. Ja się akurat szanowalam, bylam w zwiazkach bez seksu, chcialam czekac z seksem do slubu, bylam dobra i mila, a i tak zaden chlopak mi sie nie oswiadczyl, z jednym bylam prawie 3 lata, wielka milosc, zero deklaracji z jego strony. wiec nie pieprzcie bzdur, bo zycie nie jest takie czarno-biale jak sie wam wydaje. Faceci żenią się nawet ze szmatami, ktore daly im doopy na 1 randce, nawet z prostytutkami się żenią, z takimi ktore mialy sponsorow na studiach, wiec to naprawdę zalezy wszystko od SZCZESCIA a nie czy sie szanowalas czy nie. Ja sie szanowalam i mam z tego wielkie G

Gość gość
Pewnie, same niewinne :)

Gość gość
nie od szczęścia a od tego czy nie jesteś idiotką

życie nie jest czarno białe. Ja się akurat szanowalam, bylam w zwiazkach bez seksu, chcialam czekac z seksem do slubu, bylam dobra i mila, a i tak zaden chlopak mi sie nie oswiadczyl, z jednym bylam prawie 3 lata, wielka milosc, zero deklaracji z jego strony. wiec nie pieprzcie bzdur, bo zycie nie jest takie czarno-biale jak sie wam wydaje. Faceci żenią się nawet ze szmatami, ktore daly im doopy na 1 randce, nawet z prostytutkami się żenią, z takimi ktore mialy sponsorow na studiach, wiec to naprawdę zalezy wszystko od SZCZESCIA a nie czy sie szanowalas czy nie. Ja sie szanowalam i mam z tego wielkie G . . . Masz całkowita racje, wszystko zależy od szczęścia Ja tez nie miałam Faceci czuja do mnie respekt szanują mnie ale tylko ci z którymi nie wchodzę w bliższe kontakty. Z tymi co byłam szkoda gadac..

Gość gość
A co wam da ten cały ślub, skoro i tak potem zostawi was dla takiej z większym cycem i lepiej obciągającej? W dodatku z dzieciakami zostaniecie

Gość gość
nie macie racji tzipy, JESTEŚCIE DEBILKAMI Z WYSOKIM EGO, ha, takie idealne i niewinne ha ha, faceci mają was dlatego w d***e