Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 22222

Ktory tydzien

Polecane posty

Gość karolina 22222

Witam dziewczyny. Mam mały problem otóż dowiedziałam sie ze jestem w ciazy (potwierdzone 5 testami i brakiem @ ), ale wizyte i lekarza mam dopiero w przyszlym tygodniu, a chcialabym sie dowiedziec ktory to tydzien, skoro 6.03 mialam @, i w miesiacu 03 nie moglo dojsc do zaplodnienia. Do stosunku z wytryskiem doszlo dopiero 10,11 18,19,20,21 kwietnia, (w kwietnia nie mialam @ ) wiec ktory to tydzien? cykl mam co 30-33 dni. Prosze o pomoc.

Gość gość
Gdyby do stosunku doszło w dnach, jakie wymieniasz to raczej test nie byłby jeszcze pozytywny.

Gość gość
A kiedy robiłaś test?

Gość karolina 22222
Dzisiaj

Gość gość
Zrób sobie tet z krwi - powie coś więcej. Prawdopodobny jest ten 10.04, ale wtedy beta była jeszcze nie za duża. Zawsze miałaś takie nieregularne cykle?

Gość gość
Jeśli rzeczywiście nie współżyłaś w marcu a ostatnią miesiączkę maiłaś aż 6.03 to ciężko będzie określić tydzień. Chociaż biorąc pod uwagę, że dzisiaj test jest pozytywny, to mogłaś zajść 10-11 a tygodnie podaje się w rozumieniu od ostatniej miesiączki, więc dodaje się te 2 tygodnie. Byłabyś więc w 4 tygodniu od ostatniej miesiączki.

Gość gość
A może zaszłaś np. w lutym, a 6.03 to było krwawienie a nie okres. Albo nie jesteś w ciąży, czasem tak jest, że testy są pozytywne.

Gość karolina 22222
Dziękuje za pomoc. Jutro wybiore się na ten test krwi :)

Gość gość
A twierdzisz ze nie moglo dojsc do zaplodnienia w marcu bo nie uprawialas seksu czy seks bez wytrysku?

Gość gość
Autorko, jeżeli przed 6.03 współżyłaś, to ja poszłabym jak najszybciej do gina, bo może rzeczywiście jesteś w ciąży dłużej. A dlaczego nie zrobiłaś testu ok 6 kwietnia?

Gość gość
12:47 - racja. Jeżeli w ogolę uprawiałaś seks w marcu to mogłaś zajść. Moim zdaniem zaszłaś w ciążę wcześniej, skoro zrobiłaś 5 testów to znaczy, że nie wszystkie były z porannego moczu, więc mało prawdopodobne żeby 13 dni po stosunku już takie wychodziły.

Gość karolina 22222
jutro polece zrobic test z krwi :) I nie pptrzebne mi to bylo wiedziec, zeby usunac tylko z ciekawosci. To dzieciatko jest chciane ;)

Gość karolina 22222
Praktycznie to mogło byc w marcu bo stosunki byly ale z zabezpieczeniem. Ale na poczatku kwietnia 07.04 ale testy byly negatywne, wiec juz sama niewiem. Wydaje mi sie ze to moze byc ten 4 tc tak jak ktos tu napisal

Gość gość
Wiesz, zabezpieczenie moze zawieść. A testy czesto nie wykrywają tak wczesnej ciąży, tylko taka 5-6 tygodniowa. Wedlug mnie do zaplodnienia doszlo w marcu i tak tez lekarz będzie liczyl od ostatniej miesiączki czyli 06.03.

Gość gość
Ale jezeli ostatni @ mialas 6.03 to powinnas miec okres okolo 9.04 skoro cykle masz 33dniowe. To nie dostalas juz tej miesiaczki?