Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa555555

chamstwo chłopaka

Polecane posty

Gość gościówa555555

Witam. Chciałabym się poradzić co zrobić ponieważ ostatnio mój chłopak stał się dla mnie strasznie chamski i wredny... jeszcze kilka tygodni temu był cudowny i kochany a teraz nagle stał się chamem, gdy coś mu powiem od razu mnie atakuje jakims chamskim tekstem, twierdzi ze mi juz na nim nie zalezy juz sama nie wiem co do niego czuje bo przez to chamstwo nawet za nim nie tesknie bo za czym tesknic skoro za kazdym razem gdy sie widzimy on cos powie a mi jest przykro ze chce mi sie plakac ale nigdy przy nim nie placze nawet jak cos mi powie udaje twarda ;p wiem ze mnie kocha i mu zalezy na mnie i mi tez na nim zalezy ale nie wiem jak dlugo zniose takie zachowanie nie jestesmy ze soba dlugo ale od sameg poczatku bardzo sie w nim zakochalam od razu mi sie spodobal jego charakter, wyglad i ja jemu a teraz... jest tak beznadziejnie. Mielismy raz dosyc powazna klotnie i wtedy wyszlo jaki jest naprawde jest strasznie chamski i wredny nie wiem co mam zrobic z takim delikwentem hehe kocham go i nie chce sie z nim rozstawac, jak pomysle o rozstaniu to cos mi sie robi, wiem ze dam sobie rade bez niego ale byloby mi strasznie ciezko gdyby odszedl w szczegolnosci ze mieszkam teraz sama jestem w nowym miescie nie mam wielu tu jeszcze przyjaciol i znajomych takze spedzalabym czas sama wiec pewnie nie pomogloby mi to pogodzic sie ze strata. I z góry dziękuję za chamskie docinki internautów :) wiem że takie się od razu znajdą

Gość gość
mój chłopak stał się dla mnie strasznie chamski i wredny... jeszcze kilka tygodni temu był cudowny i kochany a teraz nagle stał się chamem, D Uwielbiam to:) był cudowny tylko nagle jest chamem :p ok kobiety używajcie czasem mózgu

Gość gościówa555555
a co jest w tym dziwnego? wczesniej sie tak nie zachowywal teraz zaczal byl zupelnie inny teraz jakbym znala dwie rozne osoby tamten zniknal pojawil sie ten

Gość gość
Moim zdaniem gdyby mu zależało to odnosiłby się do Ciebie z szacunkiem. Pomysl analogicznie i może sama zacznij być chamska w stosunku do niego. Faceci czasami nie rozumieją o co nam chodzi i trzeba zacząć traktować ich tak jak oni nas żeby przejrzeli na oczy.

Gość gość
Poleciała na chana a teraz marudzi typowe u kobiet

Gość gościówa555555
wiem ze powinnam tak robic ale jestem z natury zbyt lagodna nie potrafie, z reszta nie moglabym sie tak odnosic do osoby ktora kocham... ale to on twierdzi ze mi nie zalezy bo osttanio tego nie okazuje ale jak mam okazywac skoro jest wrednym dupkiem;p on caly czas gada o wspolnej przyszlosci itd itd ja juz jej chyba nie widze jesli tak bedzie nadal

Gość gościówa555555
widze ze mezczyzni nie potrafia czytac :) jak juz napisalam nie byl taki gdy sie pozanwalismy byl zupelnie inny

Gość gość
Masz to, na co godzisz się.