Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel_33_Wroclaw

aaa

Polecane posty

O kur*a :D muszę zacząć zwracać uwagę na to kiedy i w jaki sposob mrugam :D . Ale myślę, że się jednak pogodzicie :) tylko idź i szczerze powiedz mamusi że ją lubisz :p

Gość mrsHouse
Wszystko super, ale zanim padniesz, wez prysznic;-)

Gość Samotnaiopuszczona
powodzenia w życiu :-)

Gość Samotnaiopuszczona
a co do tematu z dziewczyną to proponuję pokazać jej ten post niech go sobie przeczyta tu opisałeś całą sytuacje z teściową z twojej strony bo ona jak zwykle pewnie nie słuchała tego co mówiłeś do niej a tu nie będzie miała wyjścia i będzie musiała to wszystko przeczytać i może coś do niej dotrze :-)

Czerwieni się i mruga, to dla mnie oznaka że mówi prawdę, moim zdaniem dobrze że jesteś szczery i że problem wyszedł przed ślubem a nie po, myślę że sprawa jest jeszcze do uratowania

Gość gość
Czy ktos moze streścić o co autorowi chodzi?

Gość mrsHouse
Worowadza na rynek jakis produkt i chce nam to sprzedac, bo tesciowa go nie lubi.

Gość gość
czemu takie cholernie długie ? masz nerwicę ?

Gość gość
To nie nerwica, to urojenia i mitomania:)

Gość gość
Mysle, że dziewczyna do Ciebie nie wróci, bo: 1. Jesteś mitomanem 2. Sprawiasz wrażenia jakby miała Cie po rekach całować za to, że istniejesz 3. Obraziłeś jej rodzinę, a to niedopuszczalne, to jest taka niepisana zasada, że w związku się rodziny partnera nie obraża i już!!! 4. Myślę, że nie była szczęśliwa z kimś, kto ją traktował jak "zero", a sam robił z siebie nie wiem kogo 5. Masz kalkulator zamiast mózgu i bankomat zamiast serca 6. Myslisz, że kasą wszytsko załatwisz.

Gość Aktuariusz Dariusz
Hopie, za 200 000zł to fabrykę palet możesz zbudować. A i to przy założeniu, że będziesz dzierżawił budynek i większość usług outscourcingował.

Gość gość
Jaki żałosny kolo, już nawet nie chodzi o to świrowanie z matką dziewczyny, ale ogólnie. Dziewczyna straciła tylko z tobą czas.

Gość gość
Wiem, że zostanę milionerem ------------------------------------------- Facet weź się nie ośmieszaj, przeczytałam te plany ambitne, no gówniarzeria jak nic. Szukaj jakiejś naiwnej dziuni, bo żadna rozsądna baba na takie kity nie poleci. Ty jakiś walnięty w dekiel jesteś.