Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasja jestem

Jutro lecimy z mężem na dwa tygodnie wakacji na MALEDIWY:)))

Polecane posty

Gość anastasja jestem
zle skopiowalam link, sorry, ale wystarczy wpisac w google travel planet znalezc sobie malediwy i wybrac hotel termin i wszystko ladnie jak na obrazku.Ja nie wiem po jakich ty biurach szukasz ze znalezc nie mozesz, tak szukasz :o taką masz wiedzę w temacie :o

Gość gość
my bylismy ze dwa lata temu na tydzien, wynajelismy swoja wyspe (wielkosci powiedzmy 10m na 10m) bylismyy w marcu i bylo fajnie, ale jak dla mnie za dlugi lot, nie wiem czemu ale ja zawsze cierpie na bole glowy w samolocie i po godzinie mam juz dosyc, jak po slubie lecielismy na Dominikane to myslalam, ze umre, w tym roku planuje wakacje w Polsce-ukochane Mazury i Suwalki:-)

w 8 dni urlopu dałam radę pojechać do Kenii na wakacje, nie było łatwo prosto z pracy do samolotu, a z samolotu na dyżur ale się udało. Jeśli są wycieczki w tym czasie- zwracam honor, jedz i baw się dobrze

Gość anastasja jestem
my na dominikanie bylismy w podrozy poslubnej. pieknie wspominam:))) to byl pazdziernik, bylo bajkowo...chetnie bym tam wrocila, ale przeciez trzeba zobaczyc inny zakatek swiata:)

w podróży poślubnej też byłam na Dominikanie, taka ze mnie wieśniara :)

Gość gość
2 tyg na maledwiach to sie zanudzic na smierc mozna ja rozumiem tydzien lezenia nicnierobienia w raju ale 2 tyg umarlabym z nudy :) my bylismy na Sri Lance, ktora jest tylko godzine lotu od Malediwow, bylo super duzo zwiedzania, poznawania fajnych ludzi bardzo aktywnie spedzony czas polecielismy na Malediwy na 4 dni zeby odpoczac i zrelaksowac sie przed powrotem do Europy i nuudaaaaaaaaa same pary i emeryci :) tylko zarcie, opalanie i plywanie super sprawa ale tak na wlasnie gora 4 dni jak dla mnie

Gość gość
To lepiej sie zajmij tym wyjazdem zamiast prowokowac na forum o wychowaniu dzieci i ciazach !

Gość gość
24.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To lepiej sie zajmij tym wyjazdem zamiast prowokowac na forum o wychowaniu dzieci i ciazach ! a co ch*j cie strzela bo twoje jedyne wakacje to 3 dni w ciechocinku? :D

Co do wpisu powyzej powiem tylko... Ciechocinek nie jest tani ;-) A bardziej w temacie: Milego urlopu.

Gość gość
Fajnie:-) Tez mi sie marza Malediwy,Mauritius,Seszele..ah:-) jeśli chodzi o monsuny to myślę ze te 40min deszczu autorka będzie mogla przeczekać miziajac swojego męża po penisie wiec i tak będzie im milo:-)

Gość gość
No a co z dziecmi - bo chyba nie weszlas na forum o dziecich nie majac dzieci? To bylaby głupota.

Gość Wiktoria34
A co sądzicie o zabieraniu dzieci na takie wycieczki? Też planujemy wybrać się z mężem na Malediwy, ale nie wiem jak to wygląda z dziećmi. Tak naprawdę to sama planuję – mężowi powiem o tym później. ;) Znalazłam bardzo atrakcyjną i bogatą ofertę na stronie www.newpoland.pl tylko chciałabym się dowiedzieć co z dziećmi, zanim zdecyduje się przekonać do tego pomysłu męża.

Gość gość
Po 1- Malediwy wcale nie muszą być drogie .Nam za 2 tygodnie pobytu wyszło 6000 zł plus bilet . Po 2 - Po co jechać z biurem podróży ,siedzieć na jednej wyspie i zanudzić się na śmierć Po 3 -bierze się plecak max 10 kg ,wynajmuje noclegi przez bukingcom ,agende ,czy travisto. Noclegi w hostelach na malediwach kosztują od 40 USD za pokój 2 osobowy ze śniadaniem .Pozostałe żarełko to koszt ok 5-10 usd na dzień od osoby .Koszty przejazdy promami tanie jak barszcz.Wpiszcie w google" hajerka i pyrka w podróży" same się przekonacie