Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

1 minutę temu, big babofon napisał:

a malo to tyle zarabia? tirowiec to nie biznesmen z 30  czy 50 k, zeby na hajs leciec. no i kazda wie ze tirowcy to roochacze tirówek, zadna takiego nie wezmie procz desperatek i menelek.

Czy ja wiem, mój kolega jeździ na tirach i ma żonę. A czy tirówki... chyba nie ten typ.

Przed chwilą, Scoop napisał:

Mnie ostatnio dwoch mlodych angoli w sklepie sprzedawcy wzieli za norwega xD

Jeden do mnie czy jestem z Norwegii. Ja mowie, ze z Polski, a on wow myslal, ze jestem norwegiem. Za chwile typ, ze chcialby byc szwedem xD

Z kolei starsi angole mysla, ze jestem niemcem. 

Tu akurat ci wierzę, bo Anglicy zdecydowanie mają takie coś z tymi Szwedami, Norwegami. 

1 minutę temu, kris888 napisał:

Podrzućcie jakiś dobry film na wieczór do kolacji.

"Furioza 2" 😅

Ja dzisiaj chyba caly wieczor spedze w wannie 😜

Slucham sobie muzyki ambient i trance xD. Ale relaks ;D

Wzialem sobie czajnik do filtrowania wody i kubek i mozna siedziec i sie relaksowac B) 

2 minuty temu, RC + napisał:

U mnie 100% ma niebieskie oczy, zarówno od strony matki jak i ojca, praktycznie wszyscy prócz śp Mamy mają blond włosy, ona była tym wyjątkiem właśnie co wspominacie w waszych przypadkach, bo jakoś po 20 roku życia zaczęły jej ciemnieć, aż w okolicach 30 była już szatynką... jakiś genetyczny przypadek ciekawy 😉

Kurde. Mi właśnie włosy ciemnieją. Zaczynam widzieć siwe , jest ich coraz więcej, a reszta ciemnieje 🤔   Raz, góra dwa razy w roku włosy farbuję ( na jasne kolory),  to nie jest jakaś pozostałość po farbie. Natura potrafi zaskakiwać. Żeby jeszcze 3 zęby wyrastały 😜

Matka w Polsce, jutro wraca, a ja sobie wpadlem do niej na chate na relaks po deszczowym dniu w namiocie xD.

Jutro z rana ide sobie na plywalnie.

Ale mialem dzisiaj tragiczny dzien. Od rana ulewa, a ja nic do jedzenia i do 17 w namiocie utknalem. Dobrze, ze mialem 5 litrowy baniak z woda mineralna, bo tak to bez picia i jedzenia caly dzien to makabra. 

1 minutę temu, Baba napisał:

Rodzice kiedyś się  śmiali, że  mnie na porodowce ktoś podmienił i nie tylko o ten kolor włosów chodziło. Podobieństwo do taty uchronio nas od badań na ojcostwo 🤣 

Genetyka jest śmieszna, mój dziadek nie był podobny do pradziadka, mój tato też, ja jestem podobna do mamy tylko szczękę mam po tacie a mój najstarszy syn raptem jest podobny do mego pradziadka i to bardzo skora zdjęta jak sie oglada zdjecia. 3 pokolenia nic i bach 😁. Może i Ty jesteś podobna do kogoś sprzed 3 pokoleń 🤔

5 minut temu, Szansa na miliony tak napisał:

No byczy to kaleka zyciowy w pl, ale szwagier ma 20k w uk

Ale ma uprawnienia na ciężarówki z przyczepami... to wcale nie jest takie łatwe jak się wydaje parkować na wstecznym tirem z przyczepą, czyli jakiś skill ma życiowy. Byłby do wyciągnięcia z przegrywu.

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

"Furioza 2" 😅

to nie jest dobry film łysinooo

Przed chwilą, RC + napisał:

Ale ma uprawnienia na ciężarówki z przyczepami... to wcale nie jest takie łatwe jak się wydaje parkować na wstecznym tirem z przyczepą, czyli jakiś skill ma życiowy. Byłby do wyciągnięcia z przegrywu.

Szkoda życia na kredyt hipoteczny 

Wzialem pad treningowy i paleczki to sobie moze potrenuje perkusje 

14 minut temu, Szansa na miliony tak napisał:

Na prace ale jest tak zjèbany że odpuscily 

To prawda ale ty Przebijasz go w zjeeebaniu 

A jak z dźwiękiem w filmie polskim? Dalej słabo czy coś poprawili. Bo od 2022 żadnego polskiego nie oglądałem.

Edytowano przez kris888

1 minutę temu, Scoop napisał:

Wzialem pad treningowy i paleczki to sobie moze potrenuje perkusje 

najlepiej po łysej pale se postukaj padem

5 minut temu, RC + napisał:

dla porównania dla Leżaka kat B nieosiągalna  xD

Edytowano przez Gay FM

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Genetyka jest śmieszna, mój dziadek nie był podobny do pradziadka, mój tato też, ja jestem podobna do mamy tylko szczękę mam po tacie a mój najstarszy syn raptem jest podobny do mego pradziadka i to bardzo skora zdjęta jak sie oglada zdjecia. 3 pokolenia nic i bach 😁. Może i Ty jesteś podobna do kogoś sprzed 3 pokoleń 🤔

Jestem podobna do taty. Właśnie kości policzkowe, szczęka, nos lekko zadarty i uśmiech.  Charakterek też bardziej jego (trudny) 😜  Dlatego mnie faworyzuje 😊

• Like 1

1 minutę temu, Gay FM napisał:

dla porównania dla Leżaka kat B nie osiągalna  xD

We Wrocławiu jest chyba najlepsza szkoła jazdy w Polsce, bo najgorsze przypadki tam zostają kierowcami. Myślę, że wiesz o której szkole mówię, gdzie legenda Adam nawet zdał. 😉

Edytowano przez RC +

2 minuty temu, Gay FM napisał:

dla porównania dla Leżaka kat B nieosiągalna  xD

Myślę że bym zdał za pierwszym razem ale to musi mnie dumbusia poprosić robiąc blowjoba 

1 minutę temu, Baba napisał:

Jestem podobna do taty. Właśnie kości policzkowe, szczęka, nos lekko zadarty i uśmiech.  Charakterek też bardziej jego (trudny) 😜  Dlatego mnie faworyzuje 😊

Ojcowie zawsze mają słabość do córek, jak matki do synów. 😉

2 minuty temu, Baba napisał:

To fajnie 😊

2 minuty temu, RC + napisał:

We Wrocławiu jest chyba najlepsza szkoła jazdy w Polsce, bo najgorsze przypadki tam zostają kierowcami. Myślę, że wiesz o której szkole mówię, gdzie legenda Adam nawet zdał. 😉

A no tak słynny Adam a wcześniej Pan Franciszek z Kursant 😄

Myślę jednak że Leżak jednak bylbym gorszym przypadkiem od nich

Edytowano przez Gay FM

2 godziny temu, tworki jukon welcome napisał:

raczej karynisko z fajką,

Na starych fotach gdzie miała około 20tki wyglądała dość uroczo i nie jak karyna, na forach co wrzucił mun to już full karyna nie stroniąca od używek fakt  

3 godziny temu, Еlciаа napisał:

Nie jestem samotna i nigdy nie pisałam o żadnych socjalach, to wasze wymysły.

Samotna matka w sensie prawnym, nie wiem czy w sensie dosłownym czujesz się samotna więc nie o tym piszę 🙂 

1 minutę temu, big buu napisał:

Na starych fotach gdzie miała około 20tki wyglądała dość uroczo i nie jak karyna, na forach co wrzucił mun to już full karyna nie stroniąca od używek fakt  

Niech do ciebie dotrze w końcu ze to zdjecie o którym mówisz jest nie moje tylko z neta.

2 minuty temu, big buu napisał:

tu ładnie 

https://imgbox.com/Wwk6tOqg

,,

3 godziny temu, Szon patrol napisał:

Poetka nie jest tak agresywna i napastliwa

To nie wiem kto to

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się