Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga na zboczeńców w autobusach

Polecane posty

Gość gość

Jadąc dziś rano do pracy autobusem miałam niemiłą sytuację. Było strasznie tłoczno i jakiś koleś złapał mnie za tyłek. Musiałam wysiąść jeden przystanek wczesniej żeby uniknąć dalszych "sytuacji".. żenada :/ Linia 517.

Gość gość
moglas dac w mordę, i dopiero wtedy wysiąść

Gość gość
U...odkryła Amerykę...

Gość prawictwo pospolite128
to nie zboczency , tylko chore psychicznie osobniki..

Gość gość
A gdzie miał sie przytrzymać jak nie twojej du/py? :o

Gość gość
to uważaj bo jeśli jechałas na Targówku to mnie niedawno w 160 też złapał za tyłek

Gość gość
dokładnie,ja tam lubie,jak jakis fajny kolo sie przytuli,hihihi

Gość gość
jak jechałaś z Ursusa to powinnaś wiedzieć,że teraz tam szajka dewiantów seksualnych grasuje, moja daleka znajoma miała tam scysje

Gość gość
mnie w 166 typ nadział na swój pal :O ten oblech wykorzystał mnie o tak,że jak auutobus zahamował to on trafił penem w moje usta ( ja siedziałam on stał) , dziwnym zbiegiem okoliczności miał rozpiety rozporek :O 😠

Gość gość
Podobny przypadek miałam w linii 525

Gość gość
no właśnie, jeśli wszystkie linie pośpieszne są w szczycie zatłoczone, to po co nimi jeździć? wsiaść do innego, pojechać troszkę dłuższą drogą ale przynajmniej spokój i siedzieć można.

Gość gość
jakie wyminilybyscie najbardziej zatloczone linie w wawie?

Gość gość
ja mam to "szczęście", że jeżdżę zatłoczonym metrem, dla którego nie ma chyba alternatywy :(

Podałas linię ale skad myma wiedziec w jakim to miescie działo? Tutaj siedza ludzie z całej Polski.

Gość gość
lady a w jakim miescie mieszkasz? są u ciebie 3 cyfrowe numery autobusów ?

Sa jak wszędzie ale linie numerów autobusów sie powtarzaja w róznych miastach.

Gość gość
zgadnij do trzech razy, o jakie miasto chodzi!

Gość julkaaaaaaaaaaaaaa
ja ostatnio jechałam busem ,a obok mnie stary facet kolo 60-tki może. i zaczął się do mnie podejrzanie przysuwać ,miałam wrażenie ,że mnie chce jakoś wymacać bokiem ręki czy co :O a ja do niego żeby sie przesunał na swoje siedzienie to na chwile pomogło,a potem dalej tak próbował :O

Gość julkaaaaaaaaaaaaaa
albo kiedyś jeden facet ,osiedlowy zboczeniec chciał mi coś niby strzepnąć z tyłka ,że niby się ubrudziłam. oczywiście w domu jak zobaczyłam nic nic na spodniach nie było..

Gość gość
ja raz pobiłam faceta w autobusie, ale był wk*****ony, to było tak, siedze koło okna, on sie dosiada, nie pamiętam czy pił czy już był pijany, śmierdział taki pół-żul , i zasypiał co chwila i się przysuwał a nawet głowa mu na mnie opadała to w końcu na zakręcie szturchnełam go z łokcia, aż sie obudził o mało nie spadł :D wkurzył sie i pyta czemu go bije, a ja że za bardzo siedzi na moim siedzeniu , pokłada sie na mnie , heheh krzywo patrzyl na mnie pozniej c***j mu w doope

Bo dewiantów nie brakuje co się dziwic , tylko trzymac sie z daleko od takich .

Gość gość
baby wcale nie lepsze, jezeli chodzi o autobusowe akcje:D

Gość gość
dobre :classic_cool: piszcie o waszych spotkaniach ze zboczkami :classic_cool:

Gość gość
My kiedyś idziemy z koleżanką wieczore, za nami idzie typowy żulik i do nas " ale nogiii, pokażcie te nogi!" i się na nas rzucił prawie ,a my chodu biegiem do domu :D

Gość gość
hehe ja kiedys nieswiadomie ubralam obcisle spodnie i bluzke taka do polowy bioder ide sobie przez park,bo umowilam sie z siostra ide z naprzeciwka idzie jakis pan, w srednim wieku, usmiecha sie, mija mnie i glosno mowi, pieknie pani wyglada mysle sobie , taaaa pieknie, nawet nieumalowna bylam i :O spotkalam sie z siostra i mowie jej o zdarzeniu i nie wiem czy facet chcial mnie obrazic czy co :D a ata no wiesz, szlas i rzeczywiscie cos sie rzuca w oczy, ladnie wygladasz :D a mnie te nieszczesne spodnie werznely sie porzadnie i :o 🖐️ gdzies mi sie odechialo ubierac obcisle cokolwiek

Gosciu powyzej chwalisz się czy żalisz? Bo nie wiem jaki jest sens i jaki to ma zwiazek z tematem.

Gość gość
zaden tak jakos w nawiazaniu do :classic_cool: zale sie, dzisuz dzis bym go w krzaki zaciagnela :classic_cool:

Gość gość
też mnie to kiedyś spotkało w autobusie jak był tłok, tzreba uważać bo jak ktoś pisał zboczenczów nie brakuje ,a autobus to jeszcze nic, ja bym nie chciała takiego spotkać gdzies w ciemnej uliczce, zreszta jak miałam może z 16 lat to o mało mnie nie zg****iło paru facetów ,ale im uciekłam naszczęście, serio bo chcieli mnie zaciągnąć do takiej piwnicy... do dzisiaj mnie ciarki przechodza jak o tym pomysle , może nawet by mnie potem zabili i tam porzucili albo cholera wie

Dobrze ze im ucieklas , ale zgłosiłas to |? Powinni ich złapacx bo moga kogos innego skrzywdzic.