Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xlenka

Jak rozjaśnić

Polecane posty

Witam serdecznie. Włosy bardzo długo rozjaśniałam pasemkami aż w końcu były tak jasne, że postanowiłam przyciemnić. No i oczywiście płacz bo włosy wyszły ciemny blond myślę, że na 7 poziomie. przez jakiś czas tak chodziłam, farba się wypłukała i wychodowałam odrost około 5 cm. Pani fryzjerka chciała, żeby kolor wyszedł jak ten sprany a wyszedł jaśniejszy. Oczywiście w domu nałożyłam wellaton i troszkę przyciemniłam. Jakoś to wyglądało. później farba zaczęł żółknąć, więc jeszcze ze dwa razy pofarbowałam żeby rozjaśnić, ale żadna farba nie ruszyła tego brzydkiego rudego koloru. Obecnie mam rudawy blond na poziomie 8 i chciałabym go rozjaśnić i nadać ładny odcień ( byle nie rudy i zółty). A pytanie moje to: czy użyć dekoloryzatora i na to farba z oxy 3%, farby rozjaśniającej czy rozjaśniacza z delikatną wodą? Chciałabym, żeby włosy zostały na swoim miejscu tym bardziej, że mam komunie w maju.Przesyłam zdjęcia włosów moich, dwa pierwsze i takich o jakich mam sny może mi ktoś coś doradzi. Może jeszcze napiszę jakimi farbami farbowałam. Pierwsza na bardzo jasne pasemka poszła Joanna naturalny blond, ( wyszły ciemne jak pierun) później na 5 cm. odrost (mam brąz) artego u fryzjerki, póżniej świetlisty blond wellaton na to color&soin miodowy blond i revlon szampański blond. Żadna farba nie rozjaśniła poprzedniej i nie zgasiła rudego. Myślałam, że dekoloryzator wybarwi te farby. Przeglądając zdjęcia włosów dziewczyn ładne kolory ma koleston.