Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klauduska

Nastoletnie koty za płoty :)

Polecane posty

Czesc! Wiem że jest to dość popularne forum, dlatego może tutaj znajdę odpowiedź na swoje pytanie: jak zaprzyjaźnić się z nieśmiałym chlopakiem? Od razu powiem że jestem w wieku... "końcogimnazjalnym". Ogólnie jest to chłopak ktory wpadł mi w oko ;) ale chcialabym (o ile to możliwe) stworzyć coś poważnego, słyszałam, że warto spróbować od przyjaźni. Najgorsze jest to, że nie wiem za bardzo jak się do tego zabrać :) Jest to osoba dość zamknieta w sobie. Przez większość czasu jest ze swoimi kolegami, więc za bardzo nie wiem jak zagadac, do tego potwornie się wstydzę. Po prostu nie potrafię spojrzeć mu w oczy! Rozmawiamy ze sobą, gdy jest okazja, ale są to krótkie wymiany zdań (w których oczywiscie nie potrafię dobrze zagadac ;D). Eh, zycie takie trudne ;) co mogłabym zrobić, żeby jakoś się do niego zbliżyć? Jeśli macie jakies pomysły to podzielcie się nimi ;) P.S. Nie jestem straszna impezowiczka, on raczej także, więc na jakiś imprach się raczej nie spotkamy ;)

Jeśli możecie to powiedzcie mi jeszcze po czym poznac jeśli on wogóle nie jest mna zainteresowany (bo po co się narzucać? :) )