Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka145555

Pomocy. GŁODZENIE i OBJADANIE

Polecane posty

Dziewczyny... nie szalejcie mi tylko i odchudzajcie się z głową ;) Wszelkich obrażających olejcie, bo to niemające swojego życia śmieci ;)

Gość valentiiiiine
Z reguły omijam internetowych trolli, ale muszę tym razem zaoponować. Nie zamierzam, nikomu mówić jak rzygać, bo wiem, czym jest bulimiczne piekło, I NIGDY nie zamierzam dzielić się z nikim "poradami". Ponad to nie zamierzam wracać do głodzenia się. To by zamykało mnie w błędnym kole, a ja chcę z niego wyjść.

valentiine i prawidłowo :D serio takie błędne koło nic nie da... ani nie schudnie się na nim trwale ani psychiki się nie naprawi :D trolli trza zlewać i tyle... to, że macie 17 la nie daje prawa by was obrażać... gość powinien się p*****lnąć w głowę i wyświadczyć światu przysługę, bo jego światłe wypowiedzi NIC nie wnoszą :D

Gość gość
bez dietetyczki i psychologa nie wyjdziesz z tego, jestes mloda i zniszczysz sobie metabolizm i zycie, rodzice wiedza o tym

Gość gość
dragonatte ale ty upierdliwa jestes, nie pisze im na zlosc, sama przez to przechodze a mam 32 lata , wiem czym to pachnie i niejedno o tym wiem od dobrych kilku lat z tym walcze, no ale skoro jestes madrzejsza a mnie tak obrazasz to ide a myslalam ze jakos doradze pomoge

co do psychologa to gościu masz absolutną racje... no i wsparcie rodziców też się przyda... przede wszystkim jednak trzeba sobie wszystko w głowie poukładać :D

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość julka14555
Valentiiiiine, przeczytaj wiadomosc na meilu ;)

radząc komuś wyzywając go na dzień dobry od gówniar raczej się nie pomoże gościu... ja NIE chcę obrażać, ale jak ktoś potrzebujących pomocy dobija to mnie szlag trafia... a smutne, że tak zaczęłaś, bo masz sporo racji... pomijając gówniary i to, że chcą się nakręcać na rzyganie :D

Gość valentiiiiine
Byłam u psychologa, a mama wie i mnie wspiera. Problem polega na tym, ze nie może mnie pilnować "na okrągło". No i psycholog nie dość, że mi nie pomogła, to wręcz bagatelizowała moje problemy. Wiecie, jakie to straszne, usłyszeć, że przesadzam, kiedy potrafię zjeść 6 tys kcal i, że ludzie tak mają, że jak się denerwują to jedzą... To mi skutecznie wyrobiło zdanie o psychologach

Gość gość
dragonette-przecież sama nazywasz innych śmieciami parę postów wczesniej..poczytaj sobie nie kojarzysz już co sama robisz? nie tylko na tym topie sama się kultury naucz

Gość valentiiiiine
Już :)

Gość gość
dragonatte ja dobrze wiem co pisze bo przechodzilam przez glodowki rzygania oszukiwania cyganstwa , czlowiek z wiekiem madrzeje ale jest za pozno a mlodemu sie wydaje ze caly swiat lezy u jeso stop i to jest bledne myslenie, przechodzilam przez to jedna 2 nakreca , kryja sie nawzajem

widocznie trafiłaś na kogoś, kto nie powinien psychologiem być... grunt, byś ty sama się zastanowiła PO CO tyle jesz skoro masz potem wyrzuty sumienia i wymiotujesz... wiem, że łatwo się mówi... ale banalne rozwiązania są najlepsze ;)

Gość gość
dragonette-przecież sama nazywasz innych śmieciami parę postów wczesniej..poczytaj sobie nie kojarzysz już co sama robisz? nie tylko na tym topie sama się kultury naucz -------------no właśnie i nie radz im bo nie masz pojecia co pleciesz

Gość gość
ja jak mam napad to jem jem jem jem jem jem jem jem i tak przez tydzien nie moge sie opamietac

śmieciami nazywam TYCH co na to zasługują przez brak umiejętności konwersacji i łapanie za słowa... co do radzenia... staram się pomóc i uważam, że lepsze ciepłe słowo niż obrażanie dziewczyn :D

Gość gość
dragonatte sama jestes trol, nie zycze sobie by ktos taki jak ty mnie wyzywal

Gość gość
dragonette jestes lekarzem,psychologiem? nie ogłupiaj tych dziewczyn alfa i omega sie znalazła domorosła

Gość gość
ja schudlam z 65 na 57 przez taki plan dnia, pol dnia nic nie jem, dopiero potem i na wieczor. moze i niezdrowe ale waga sie utrzymuje a ja czuje sie swietnie.

Gość gość
tak ,to ja ciebie za obrazanie innych nazwę--------- śmierdzącym głównem którego sie nie tyka

Gość gość
uuu...tych co na to zasługują...czyli wszystkich co sie z toba nie zgadzają?

z tego co wiem TYLKO ciebie obrażałam i jeszcze jedną co to pisała bzdety o głodzeniu... a i tamtej nie nazwalam źle :D więc nie generalizuj :D

Gość gość
nie obrażaj to nie bedziesz obrazana alfą i omegą nie jesteś dietetykiem równiez,lekarzem tez nie,psychologiem bynajmnie...a wiec nawet wyksztalcenie podpierac tych swoich wypocin nie mozesz

Gość gość
dragonatte , czyli jednak przyznajesz ze kogos obrazalas, oj oj nie ładnie jest obrażac, idę spac po co ruszać smierdzące głowno -czyli ciebie

Gość gość
sama się głodziłas metodą prób i błedów starasz sie pozbyc nadwagi juz nie pierwszy raz aczkolwiek uwazasz ze raz ostatni jak rok bez jojo wytrzymasz to mozesz tak kategorycznie formułowac swoje wnioski...ale nie obrazaj! powodzenia

oj... bardzo się twoimi wypocinami przejęłam hehe... i gdzie ja kurde piszę, że mam się za alfę i omegę to nie wiem... no ale jak mogę wymagać od kogoś o zdolnośc***ercepcyjnej kawłka selera sztuki czytania :D tak więc przepraszam, że wymagam za wiele XD

ja przyznaję, że się głodziłam, że jem niezdrowo i to jest między nami różnica właśnie wiesz... a boli cię to, że ja bez połowy dnia na głodzie chudnę i mam się świetnie... :D

Gość gość
od ciebie jak widać też tej sztuki wymagać nie można dalej swoje obrazanie bo tylko ty masz rację

Gość gość
a wiesz ,że są osoby które problemów z wagą nie mają? pewnie nie dopuszczasz do siebie takiej możliwości bo przecież ty masz to i inni mieć muszą ,bo jak to? a jeszcze jak zagladają na to forum to już nie ma bata bład ale sporo błedów w twoim rozumowaniu uczyć starej d**y nie zamierzam...szkoda czasu żegnam