Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica ale gość

nosicie markowe oprawki ja mam ray bany

Polecane posty

Gość okularnica ale gość

a teraz chcę inne. tylko jakie wybrać z tej samej półki?

Gość gość
Nie. Noszę zwykle okulary, czarne oprawki. Żadnych wzorów. Nic. I nie ma opcji żebym kiedykolwiek kupiła okulary które wszyscy takie same noszą na pół mordy. Obciach!!!!!

Gość okularnica ale gość
Oprawki mają odrózniać mnie od plebsu z ulicy :)

Ray Ban to ma byc markowe? :D To tanie gowno. Ja mam przeciwsloneczne chanel jedne, drugie prada, trzecie roberto cavalli, a do czytania prada. Ale tak naprawde o marke nie chodzi :D tylko o design.

Gość okularnica ale gosć
20:29 podszyw nie mam okularów na pół twarzy i nie spotykam osób w tych samych poprawkach. są ładne.

Gość okularnica ale gosć
ray baby są jak najbardziej markowe, chociaż słowo kultowe byłoby bardziej trafne

Gość gość
uwielbiam ray bany

Gość gość
Mam silhuette i Roberto cavalli

Gość gość
Co to są rajbany ?

Gość gość
Nie, nie noszę. Marka nie ma dla mnie znaczenia. Nie muszę się w ten sposób dowartościowywać :D

Gość gość
Rajbany to takie oprawki, jakie noszą hipstery.:o

Gość testenka
Ciasteczkowa okulary Chanel wcale nie są dużo droższe od okularów Ray Ban :P Ja nosze okulary marki Furla - bardzo fajny design moim zdaniem. Mam jedną parę przeciwsłonecznych i jedną parę korekcyjnych. A ostatnio kupiłam sobie w Londynie okulary przeciwsłoneczne Tahari - niemniej ich w Polsce nie widziałam.

Gość gość
ja mam oscar de la renta bo one zawsze ładnie leża i są wygodne. Loga nie ma, maleńki znaczek tylko. Mikro tyci i nie literowy. Może i wyglądają nie markowo ale jakość wykonania cudna. Koleżanka spotkana niedawno pochmurnego i deszczowego dnia po 5 min rozmowy wyjeła z torby raybany i założyła co chiwila zrkając w bok, z ebym zobaczyła lnapis. hehe to dopiero wiocha. Od tej pory raybany kojarza mi się z nią..

Gość gość
wolę mieć markowe, doskonale wykonane buty za te pięć stów, niż okulary, które nie pasują do mojej twarzy i i tak mnie szpecą, niezależnie od tego, czy świecą swoją marką, czy jednak nie - tak też robię ;)

Gość gość
Te rajbany to te smieszne wielkie na pól twarzy ? .To te wielkie w ktorych ludzie wyglądają jak klauny ?

Gość gość
Dokładnie te

Gość lelkeczka1
Ja noszę oprawki marki Ray Ban i wcale nie są one na pół twarzy ;) Jest to jedynie jeden z ich modeli. Ja mam dokładnie ten: http://najtaniej.co/produkt/okulary-korekcyjne/ray-ban-rb5246-5091.html Jak możecie sobie zobaczyć bardzo delikatny i stylowy i na pewno nie hipsterski :P Nie były drogie a jednak jakość wykonania jest bardzo dobra ponieważ oprawki są wygodne na co sama zwracałam dużą uwagę. Pozdrawiam.

Gość gość
ja mam Republica, czy markowe nie wiem ale zapłaciłam 670 zł za oprawki, i niepotrzebnie.

Gość gość
ja tez mam zwykle okulary, kupione w http://www.poloptyk.pl/ . nalezę do tych roztrzepanych i pewnie nawet markowe okulary by mi szybko sie rozwalily.

Gość dran_ka
a skąd, nie należę do tych, dla których metki to sens życia. Mam normalne okulary, które kupiłam w salonie http://www.optyk-wroclaw.com/ i jest mi w nich dobrze, w czym markowe są lepsze? bo droższe :P

Gość Karolaaaa99
Też noszę Ray Bany z tym, że ja kupiłam je na galeriawidzenia com!Bardzo jestem z nich zadowolona a co najwazniejsze kupiłam je w super cenie!