Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohito33

samotność

Polecane posty

Gość mohito33

Witajcie, ciekawa jestem czy są tu takie osoby jak ja, które czują się samotne... Mam jakiś taki moment, że towarzysko klapa, rozstałam się po wielu latach związku z ojcem mojego dziecka i powiem Wam, że znudziło mi się już robienie wszystkiego samej...Nie mam problemu z tym by gdzieś samej pójść lub wyjechać ale na dłuższą metę robi się to mało przyjemne:) Mam pracę, jestem niezależna i naprawdę lubię siebie:) a jakoś chwilowo inni mnie nie doceniają:):) a ja tak potrzebuję szczerych kontaktów z ludźmi - wieczór spędzony w dobrym towarzystwie daje dużo mocy bo według mnie tylko ludzie na tym świecie się liczą.. jak uważacie?

Gość gość111
uważamy ze chyba za bardzo siebie lubisz

Gość gość
ja chciałabym mieć osobę do wygadania bo wydaje mi się że wszyscy wszystko przekręcają i to mnie "dusi"

Gość KOBITA88
Wydajesz się fajną osobą. Jak jesteś ze śląska to bym się z Tobą zakumplowała.

Gość gość
nie mam partnera, towarzysko też słabo. ostatnio z jedną koleżanką widziałam się w styczniu, a z drugą w listopadzie 2013, a obie są z mojej miejscowości, mają rodziny i nie mają czasu... smutne tak nie mieć z kim pogadać, ale co zrobić...

Gość mohito33
gość111 dlaczego tak sądzisz? jestem z Warszawy:)

Gość gość
Ja też byłam samotna, narzekałam i przygr******* sobie idiotę, który potrafił mnie uderzyć. czasem warto być samemu.

Gość mohito33
ok, ja wcale nie szukam miłości, faceta ale marzy mi się by mieć grono szczerych, otwartych ludzi wokół siebie...

Gość gość
ja takich nie spotkałam, koleżanki są od święta, jak mają czas, a najlepsze jest to, że nawet na święta nie mogła wysłać smsa...

Gość KOBITA88
Jak masz ochotę i nikt inny się nie odezwie w tym temacie ;) to odezwij się na niceone55@wp.pl jak wspomniałam jestem ze Śląska...jeśli to ci nie przeszkadza to pisz ;)