malinka41997 0 Napisano Kwiecień 24, 2014 witam, mam pytanie jak wyzej u góry. Wiem, że dużo jest takich tematów lecz ja chcę znać pewną odpowiedź. prosze pomóżcie . kochałam sie z moim chłopakiem, bez zabezpieczenia, lecz przed wytryskiem on wyciągnął członka. jest 24 kaiwtnia a ja powinnam wczoraj dostać. zamiast krwawienia mam biały śluz, nie mam żadnch objaw jak zawsze przed okresem. czy moze to być ciąża? strasznie sie denerwuje. dodam że kochalismy sie w dni płodne( nieraz tez i nic nie bylo) . z góry dziękuje za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jagoda i Jadwiga Napisano Kwiecień 24, 2014 supeeer !!!!!!!!!! wygrałaś. tak na poważnie staracie się o dziecko? więc moje gratulacje, jeśli jednak nie staracie się o dziecko to wiesz istnieje coś takiego jak antykoncepcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 Zrób test dla pewności. Albo poczekaj kilka dni. Zmiana pory roku może mieć wpływ na opóźnienie lub przedwczesny okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2014 stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji. co z tego,że wiele razy tak robiliście i nic nie było, raz wystarczy. to tak samo jak czasem można kończyć w środku i długo nie zajść,a czasem wystarczy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosia788 Napisano Kwiecień 25, 2014 Dokładnie, statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę stosując jedynie stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji. Więcej na ten temat: http://www.wpadka.pl/blog-eksperta/preejakulat-97 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach