Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Chłopak mi oddał:( Dziewczyny jestem w głębokim szoku.

Polecane posty

jakby mnie ktoś przyłapał na tej Waszej śmiesznej zdradzie i podniósł na mnie rękę toby się rano obiudził bez jąder, śmieszni jesteście z demonizowaniem zdrady,

Gość gość
na ciebie to akurat nawet śmierdzący menel z kulawą nogą nie chciałby nawet splunąć :D więc ... teoretyzuj sobie dalej :D 🖐️

Gość gość
Do autorki....sama widzisz że prowokujesz a później niby "wielkie zdziwienie". Nie żyjemy w "Rycerskich czasach" gdzie mogłaś walnąć rękawicą a później bić się na szable/szpady/ czy pistolety. Co? Masz masz kilka latek czy jak? Sama bym Ci oddała. Masz problem z zapanowaniem nad emocjami. TO się leczy. Opanuj się i następnym razem wczuj się w sytuację drugiej osoby albo lepiej, pomyśl zanim wyskoczysz z rękoczynami.

Gość gość
Tylko nie miej dzieci,autorko,proszę cię...:( Nienawidzę takich agresywnych,"niewiedzących co robią" ludzi jak ty:(.Weź się lecz,zanim pójdziesz do ludzi.

Gość gość
Mądry Chłopak!:)

Gość gość
Dobrze zrobił skoro ty możesz przekraczać pewne granice, a przemoc fizyczna i bicie kogoś to właśnie taka granica, to i chłopak może.Miał się dać pobić, bo masz gorszy dzień? Powinien teraz z tobą zerwać i poszukać normalnej dziewczyny, a nie jakijś narwanej psycholki, ja bym tak własnie zrobiła gdybym była facetem, też bym tobie oddała.Masz mentalność Kalego, jakieś dziwne postrzeganie świata, nie nadajesz się do normalnego związku.Poszukaj sobie jakiegoś menela i będziecie się wzajemnie okładać, nie marnuj życia normalnym ludziom.

Gość gość
A co miał się dać pobić, bo masz szajbę w deklu? Oddał, bo dostał, tak to działa.Jakbyś go nie biła, to by nie musiał oddawać.Twoja wina, co to za kobieta, która stosuje przemoc fizyczną, jakieś dno moralne. Dla mnie jako dla kobiety jesteś zerem, psychicznym w dodatku.

Gość gość
A dla mnie jesteście oboje na tym samym poziomie rozwoju. Dzieci w przedszkolu się biją i sobie oddają, to jeszcze jest jakoś zrozumiałe, ale dorośli ludzie? :D

Gość gość
uwazam ze nie powinien no i ty tez nke ale'jak by byl dzentelmenem by ci nie oddal, powinien miec szacunek do kobiety a ty mialas prawo tak zareagowac bo z reguly kobjety maja humory czesto'i'to'silne wiec'co om sie'dziwi patałach.;p

Gość gość
Ja swojego synka uczę: nigdy nie bij innych dzieci, a szczególnie dziewczynek, bo dziewczynek się nie bije, ale jak Cię jakieś dziecko uderzy (dziewczynka też), to oddaj i to tak, żeby Cię już więcej bało się uderzyć.

Gość kasia85588
cham i prostak jak teraz oddaje to co bedzie potem. daj sobie spokuj z takim damskim bokserem szanuj się na swiecie jest wielu wspaniałych wartosciowych facetów