Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Chłopak mi oddał:( Dziewczyny jestem w głębokim szoku.

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi się z nim nawet rozmawiac. Jestem przede wszystkim głęboko zszokowana. Miałam zły humor a że mam problem z panowaniem nad emocjami to doszło do sprzeczki. Krzyczałam, wyzywałam go i w ogóle tego typu dziecinne rzeczy. Na nim to nie robiło wrażenia więc go uderzyłam w złości a on wtedy mi oddał:( Może nie było to jakoś mocno ale chyba w szoku nie poczułam nic prócz zdziwienia. Musiałam się tutaj wyżalic.

Gość gość
to następnym razem mu tak przyp/ie.rdol ,żeby już nie mógł oddać

Gość gość
Ja wiem, że to było nie w porządku z mojej strony, ze się tak zachowałam. Co nie zmienia faktu, że nie mogę w to uwierzyc, ze on mi oddał:( Jestem strasznie zła, zszokowana i nie chce z nim rozmawiac mimo ze wiem, ze wina lezy czesciowo po mojej stronie

Gość gość
Miał rację. . Może wyjedź na jakieś 3-tygodniowe wczasy do psychiatryka

Gość gość
dobrze ci kurfa zrobił ,dlaczego ty go możesz lac a on ciebie nie, i jeszcze piszesz ze jestes w szoku, ja tez jestem ze po swiecie chodza takie puste głąby jak ty

Gość gość
Wina lezy w wiekszej czesci po twojej stronie. Robisz tylko tutaj z siebie idiotke.

Gość gość
A możesz uwierzyć, że sama uderzyłaś?

Gość gość
A co tu dziwnego? Przecież podobno mamy równouprawnienie

Gość gość
Następnym razem jebnij go z cyca. Ciężko będzie mu to splagiatowac. O ile oczywiście takowego posiadasz;)

Gość gość
Wiem, że nie powinnam tego robic i że to ja w dużej mierze zawiniłam. Nie mogę znieśc jak ktoś mi się sprzeciwia i czasem robię dziecinne awantury. Tak też było podczas tej feralnej sytuacji. Mój Chłopak się w ogóle nie odzywał i mnie ignorował więc tym bardziej się wkurzyłam. No i stało się, uderzyłam go a on wtedy mi oddał. Co prawda nie jakoś mocno ale tutaj chodzi o sam fakt, że się do tego posunął. Potem jak gdyby nigdy nic wyszedł zapalic papierosa. Czuję się jak przedstawicielka patologii:/ Strasznie mi źle:(

Gość szamankaaa
Dziewczyno, wyzywasz i lejesz wlasnego faceta i jeszcze sie dziwosz ze Ci oddaje?? Z choinki sie urwalas? Jezeli nie reagoeal na twoje histerie to i tak dlugo wytrzymal. Jesli nie chcesz by facet cie bil to przede wszystkim sama go nie bij. Szacunek musi dzialac w dwie strony kobieto.

Gość gość
Radze udac sie do psychatry albo od razu do zakładu zamknietego. Na jego miejscu juz bym ci walizki za drzwi wystawil. Sama spowodowalas to ze sie tak zachowal. To twoja wina i nie szukaj pocieszenia.

Gość gość
zadne rownouprawnienie k*******. nie wierz w to. prawdziwy mezczyzna nigdy nie podniesie reki na kobiete. powinien wyjsc,zerwac z toba, cokolwiek, ale nie oddawac! jest slaby psychicznie i widac ze w skrajnych sytuacjach nie radzi sobie i nie ma honoru.

Gość gość
Wiem, że jestem czasami nieznośna. Pamiętam, że od dzieciństwa miałam takie napady złości. Rodzice ciągali mnie po psychologach i psychiatrach, którzy mówili, że wszystko ze mną w porządku:( Ogólnie to staram się panowac nad emocjami ale czasami nie myslę co robię. Tamtego wieczoru akurat nie myślalam i odstawiłam infantylną kłótnię. Dokładnie to mówiłam sama do siebie, krzyczałam, wyzywałam go a on niewzruszony zajmował sie swoimi sprawami. Brak reakcji zezłościł mnie do tego stopnia, że go uderzyłam:(((((( Żałuję tego ale nie potrafię przejsc do porządku dziennego z tym, że mi oddał a potem wyszedł zapalic jak gdyby nigdy nic.

Gość Emilaaa90000
Miałam kiedys podobną sytuacje, tylko kiedy ja podniosłam rękę onją złapał wykręcić i ścisnął mówiąc przy tym, ąbym nigdy więcej twgo nie robiła, bo następnym razem on mi odda - a jako facet, zrobi to pewnie 2 razy mocniej. Mówiac to miał taki wzrok i tak to do mnie przemówiło, że byłam przerażona. Jak ochłonęlismy rozmwialismy jeszcze raz o tym i obiecalismy sobie ze chocby nie wiem co sie działo nikt nie podniesie na siebie ręki. Uwierz mi ze minęlo kilka lat od tamtej sytuacji i nauczyłam sie ze jak sie w******m, to zbieram sie i wychodzę a nigdy w zyciu nie podniosłabym na niego ręki. Pozwól sobie raz - to będzie to coraz częstsze i z wzajemnością. Tak rodzi sie patologia.

Co wy k***a z ta patologia? Prosze nie kalac dobrego imienia patolgi swoimi wybrykami niedorozwinietych lemingow:D

Gość gość
Mądry facet, to jedyny skuteczny sposób oduczyć głupią babę rękoczynów, dobrze zrobił że zareagowł natychmiast za pierwszym razem, daje dużą szansę że cię oduczył. Zlekceważenie tego by skutkowało coraz częstszymi takimi zachowaniami, najpierw w stosunku do niego a później do dzieci :D Za drugim razem gdyby nastąpił, powinien przywalić mocniej... i tak do skutku, patologia rozumie tylko te argumenty które sama stosuje :P

Gość gość
I co w tym dziwnego że ci oddał, o czymś takim jak równouprawnienie to koleżanka nie słyszała? Phy. Mam nadzieję, że chociaż mocno c****eprznął w ten twój pusty łeb ty kanalio.

Gość gość
wg mnie nie powinien (Ty też nie)

Gość gość
Widocznie miał zły dzień i nie panował nad emocjami... chciałaś reakcję to dostałaś, o co chodzi? Lepiej jakby nawrzeszczał, bo wtedy byś się czuła skrzywdzona i jakoś usprawiedliwiona, ale tak bić biedną niewinną istotkę która tylko poirytowana była i musiała kogoś zwyzywać?

Gość gość
powinien Cię przełożyć przez kolano i parę klapsów na tyłek, tak by było najlepiej, bo zachowujesz się jak dziecko i tak powinnaś zostać ukarana

Gość gość113
moja kobieta tylko raz podniosła na mnie rękę

Gość gość
ja bym Ci przetrzepał tyłek i postawił do konta

Gość autorkaOlga
I co oddales jej?

Gość gość113
mnie to nie zabolało...ale ona przez tydzien z domu nie wychodziła. ostrzegalem ją...ale nie wierzyla

Gość gość
Ale czemu nie wychodzila z domu?

Gość gość113
nie czym sie chwalic...ale od tamtej pory czyli juz 15 lat jest ok

Gość roretta
bo peezde jej zrobil

Gość gość
Dobrze ci zrobił

Gość gość
jesli to facet a nie c***a (i jesli nie zostal przyłapany na zdradzie) to POWINIEN oddac - i to na tyle mocno, zeby głupiej c***e nigdy wiecej nie przyszedł do łba tak głupi pomysł aby na facet podnosic rękę