Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilaaa90000

Skąpe miesiaczki a mozliwosc zajscia w ciąże

Polecane posty

Gość Emilaaa90000

Zawsze miałam skąpe i krótko trwające miesiączki. Przeważnie 1 dzien było malutko - tak,że mogłabym nosic tylko wkładkę, 2 dzień troszkę wiecej a 3,4, tylko brązowe plamienia. Ginekolodzy mowią, że "taka moja uroda" i badania podstawowe wyszły dobrze. Na usg jajników okazało sie ze jajniki są powiększone przez jajeczka z cylków bezowulacyjnych ale jednak jak miałam monitoring cyklu okazało sie ze jajeczkowanie było. Myślę coraz poważniej o ciąży i chciałabym poznać opinie innych kobiet, które tak jak ja zawsze miały skape i krótkie miesiączki. Czy udało wam sie zajść w ciążę?

Gość gość
up

Gość gość
no to ja też Ci powiem że chyba taka Twoja uroda. Przecież ilość krwi chyba nijak ma się do całego cyklu... Masz normalny śluz, płodne dni itd... A krew to tylko złuszczający się naskórek. x Ja od jakiś 2-3 lat miałam skąpy okres. Stosunki przerywane nie chciałam nie zaszłam (nie kończył we mnie). Jak teraz zaczeliśmy się starać o dziecko, zaszłam w 1 cyklu :) po prostu obliczyliśmy dni płodne. Obecnie połowa ciąży. :)

Gość gość
u mnie 1-2 dni w miare obficie , a 3 dnia lekko bardzo, 4 dnia już nic tyle co wkładka...

Gość doraaaa
a nie mowili ci przypadkiem o policystycznych jajnikach?

Gość gość
To ja autorka tematu. Odświeżam dla zainteresowanych. Skąpe miesiączki to jednak taka uroda i nie miały nic wspolnego z płodnością, bo zzaszłam w pierwszym cyklu zanim dobrze zaczelismy sie starać. Obecnie jestesm w 4 miesiacu ;)