Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witajcie, mam dość nietypowe pytanie. Otóż.... Czy kobiety o przesadnie dobrej przemianie materii po ciąży wracają do wagi z przed? Jestem w ciąży i oczywiście przytyłam i cieszę się z tego bardzo, ponieważ okropnie wyglądałam. Przy wzroście 170cm ważyłam 56kg (jeszcze nie tak źle) i doszło do 50-52. Teraz mam pupę, ręce i nogi a nie patyki. Czytałam o kobietach które chciały zrzucić, ale nie znalazłam o tych, które nie chciały. Może źle szukam... Wszyscy mówią, że po ciąży wrócę do swojej wagi, że mają znajome, które tak miały... Nie chcę być takim chuderlakiem jak urodzę, dlatego pytam czy jestem na to skazana czy mam szansę na m.in.tą samą pupę? Pozdrawiam !!!

Gość gość
ja przy wzroście 178 miałam 59kg-szczuplutka byłam i przytyłam do 81kg w ciąży ;) kolejna ciąża wzrost oczywiście ten sam a waga startowa 56kg a końcowa 81kg jestem 2 tygodnie po porodzie i ważę 14 kg mniej,więc głowa do góry,jeśli nie miałaś nigdy problemów z kilogramami wrócisz do formy :) ale nie za szybko bo zostanie luźna skóra,pomału i zdrowo a będzie dobrze znam osoby które chciały szybko się pozbyć kilogramów i ich skóra potem nie była jędrna,ja pozostawiam to naturze-karmię swoim mlekiem i robie to co do tej pory,spacery,sprzątam itd itd-waga sama spada

Gość gość
źle doczytałam-widzisz teraz jak wiele osób kilogramów chce się pozbyć a nie zostawić hehe No ja bym też chciała by coś mi zostało ale z nóg chcę trochę się pozbyć więc tylko mam zamiar spacerować

Gość gość
Bratowa męża jest taka chuda, w ciąży jakoś specjalnie nie tyła a po ciąży zaraz wracała do dawnej figury. Po drugiej ciąży tylko brzuch jej został. Ale myślę, że nie ma normy - czasem kg po ciąży zostają. To zależy też czy karmisz piersią i jeśli tak to jak bardzo restrykcyjną dietę będziesz stosować. Bo jeśli będziesz wszystko ograniczać to siłą rzeczy schudniesz.

Gość gość
przed ciaza ważyłam 57kg przy wzroście 175cm. w ciąży Przytyłam 10kg i prawie wszystko zostało na porodówce. tydzien po porodzie miałam wagę sprzed ciąży a po połogu waga wskazywala 51kg. nie karmiłam piersią jeśli to ma jakieś znaczenie. próbowałam Przytyć trochę ale jednak za bardzo mi sie to nie udało. teraz ponad rok po porodzie mam 55kg. coprawda tyłek mam całkiem fajny ale bardzo wystają mi kości biodrowe, na ramionach i te od klatki piersiowej przy szyi. no i oczywiście zebra wszystkie na wierzchu.

O nie! To jestem skazana na niedowagę chyba, że dzidzia za dzidzią;D hehe ale kto by uciągnął na dłuższą metę:D dziękuję za odpowiedzi, przepraszam, że teraz odpisuję, ale coś mi z opóźnieniem pokazuje wasze wypowiedzi. Ale z tego co piszecie to nie jesteście też zadowolone, że wróciłyście do dawnej wagi. Mnie też chodzi o te okropne kości;( Ja w ciąży tyje niemiłosiernie;D już przytyłam 15 kg jak już nie z 17. A jestem dopiero w 27tc :D Ale podoba mi się to:D A no i oczywiście mam zamiar karmić;)