Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po wprowadzeniu zasad z ks Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy

Polecane posty

Gość gość

ktorejs z was udalo sie stworzyc/ osiagnac szczesliwy zwiazek? Tak samo ks Dlaczego mezczyzni poslubiaja zolzy? Udalo sie ktorejs?

Gość gość
Autoka tego wątku musi być skończoną despratką

Gość gość
Nie jestem desperadka! Jestem w szczesliwym zwiazku, pytam poprostu z ciekawosci, moje kolezanki niektore mile niektore zolzy rozne zwiazki maja. Ja jestem z tych zolz i lgna do mnie. Spotkalam sie z opiniami na temat tych ks negatywnymi i tak sobie mysle- jak to jest?

Gość gość
To nie myśl tylko bądź sobą

Gość gość
to zależy na jaki grunt trafisz. jedno jest pewne: jedni tolerują zołzy bo ich nie stać na kogoś wartościowego, inni mają te wartościowe, które zołzami nie musza być. taki klimat ! :D

Gość popullia
zołza to kobieta miła i znająca swoją wartość;) ci co książkę krytykują mają powazny problem ze znalezieniem tego idealnego środka i nie potrafią być zwyczajnie sobą:)

Gość gość
No tak, a ja jestem dla tych co mi niezalezy (facetow) no mila ale zgryzliwa, odmawiam pyskuje i zauwazam ze bardziej lgna, natomiast do tych co mi na nich zalezy mila oddana i w dopie mnie maja, wiec chyba lepiej byc mila zolza...

Gość gość
Roznie to jest. Najwazniejsze aby nie udawac i byc soba!

Gość gość
Ja nie rozumiem was czasami chociaz sama jestem kobieta. Kombinujecie na 1000 sposobów jak byc idealnymi pod kazdym wzgledem, jak sprawic zeby byc szczesliwa w zwiazku, a facet tez powinien się starać, nie tylko robić pod niego. Niech wykaże inicjatywe, no chyba że jakis malo inteligentny i sam seks mu wystarcza. Dwoic sie i troic dla jakiegos palanta, zenada