Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoNie

Jak interpretować jego zachowanie

Polecane posty

Gość cocoNie

Witam, Piszę w pewnej sprawie. Otóż od dawna znam pewnego mężczyznę. Lubimy się i świetnie się dogadujemy. Nie wiem jednak co myśleć o jego zachowaniu. Często mnie obejmuje lub kładzie głowę na moim ramieniu. Ńa przywitanie obejmujemy się. Znajomi śmieją się, że powinniśmy być razem. Wtedy zapada cisza. Ani ja, ani on nie komentujemy tego. Niekiedy rozmawiamy o związkach itd. On często powtarza, że chciałby się w końcu ustatkowac, że brakuje mu drugiej osoby. Osobiście myślę, że stworzylibyśmy bardzo dobraną parę. Jednak nie chcę mu się narzucać. Nie chcę niszczyć relacji, która jest między nami. Panicznie boję się odrzucenia z jego strony. Obydwoje jesteśmy dorośli ale według mnie sytuacja jest patowa. Ja nie należę do ludzi ładnych jednak jak każdy chciałabym mieć kogoś bliskiego. Jak to rozegrać? Proszę o pomoc.

Gość gość
normalnie, usiadz i pogadaj ze nie chcesz niszczyc tego co jest ale ... i wygadaj mu sie ze'wydaje ci sie ze'dobra pare byscie stworzyli i'tp.:-) NIE BUJ SIE DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY;D