Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zawsze z dni plodnych wyjdzie chlopiec pytanie

Polecane posty

Gość gość

Akurat synka mam z dni płodnych , a teraz wiadomo chciała bym córkę tylko czy to faktycznie tak sie da zplanować? Czy u Was sie sprwdziło ze te 5 dni pred wychodzi dziewczynka ? :)

Gość gość
Nie.moj syn jest dowodem.

Gość ex_debill_zaryczy_soon
mi tak wyszło - płodne chłopiec , trzy dni przed dziewczynka, ale nie ma 100% pewnosci (znaczy chłopak był nieplanowany, a córka tak)

Gość gość
Oczywiscie, ze tak, to jest tak proste, jak budowa cepa. Wlasnie dlatego wszyscy maja dziecko dokladnie takiej plci, jak sobie wymarzyli.

Gość gość
u nas bylo tak: 1 ciaza - troszke zaskoczenie, 2 dni po stosunku pojawil sie sluz plodny - urodzilam corke teraz jestem w 3 ciazy - starania zaczelismy jakies 3 dni przed dniami plodnymi - ale to na zasadzie co bedzie to bedzie :) kochalismy sie i przed i w trakcie dni plodnych - bedzie chlopiec kolezanka starala sie o corke od poczatku zeszlego roku. co miesiac o 1 dzien "przesuwala ten dzien" zeby "upolowac corke. zeszlo jej sie 8 miesiecy zanim zaszla w ciaze. byla pewna ze bedzie dziewczynka - ale okazalo sie ze bedzie chlopiec... bardzo to przezyla i nie mogla sie poczatkowo pogodzic z ta mysla bo tak bardzo pragnela miec corke

Gość gość
My mamy corke:-)

Gość gość
u Nas to się udało,syn z dnia w którym miałam skok temperatury córka z 2 dni przed skokiem

Gość gość
Z dni plodnych mam syna i córkę, wg. Mnie mozesz probowac się to nic nie da - będzie,co ma byc :)

Gość gość
Co za debilne pytanie,jak wogole może sie dziecko począć z dni nieplodnych:/

Gość gość
przyjelo sie, ze chlopak tylko z dnia owu. a plodne=mozliwosc ciazy ogolnie. temat prowo czy debil zakladal?

Gość gość
Po pierwsze ja zakladając temat nikogo nie wyzywam , więc i ty jedna z druga daj sobie siana a jak nie pasi to tu nie wchodz..! Po drugie jak byś była lepiej douczona to wiedziała byś ,ze chodzi o to ze plemniki x dłużej żyją i mogą dożyć do dni płodnych itp. ale nie bede tego tłumaczyc :/ Zastanawiam się własnie jak to jest .. skoro mozna coś w tym temacie zrobić to czemu nie ;)

Gość gość
Mi wyszła dziewczynka :)

Gość gość
Stosując się do wszystkich wskazówek "na chłopca" można zwiększyć prawdopodobieństwo do jakichś 70%, ale zawsze zostaje te 30% dla dziewczynki ;)

Gość gość3
XXI wiek, a baby głupie jak but... weźcie jeszcze róbcie dzieci przy pełni księżyca ale nie dalej jak po Świętym Janie, bo dziecko garbate bydzie i jak chcecie chłopca to trza zebrać korzeń nagietka o północy i plujnąć przed stosunkiem na 4 strony świata, a jak dziewczynkę to wodę ze strumyka trza pić ale na dwie niedziele przed Świętą Anną... hahaha i założę się, że jesteśce z tych kretynek co wiążą czerwone wstążeczki przy wózkach coby uroki łodpędzać.... żal normalnie

Gość gość
gość3 10/10 durne pały, aż włos się jeży jak się pomyśli, że takie debilki mają dzieci i z tą wstążką to prawda każda jedna ślub w kościele, chrzest koniecznie dla dzidziusia ale czerwone wstążeczki POLKI KATOLKI wiążą jak jeden mąż

Gość gość
żadne prowo i żaden debil. plemniki żeńskie sa wytrzymalsze, dłuzej żyją, jeżeli stosunek będzie przed owulacja jest szansa na dzieczynkę z tego względu ze plemniki męskie wygina a zeńskie sie utzymaja i dotra do jaja

Gość jaksiezaaabrac
nie mi wyszedł z niepłodnych :D

Gość gość
bzdura, my sie kochalismy w dniu owulacji (sprawdzona monitoringiem u ginekologa) a bedzie dziewczynka:)

Gość gość
sprawdźcie najpierw definicję co to są dni płodne! to są WSZYSTKIE dni, kiedy może dojść do zapłodnienia, nie te parędziesiąt godzin owulacji... ciekawa jestem która z was zaszła w ciążą będąc NIEPŁODNĄ :/

Gość ashe25
Chcieliśmy chłopca i współżyliśmy dokładnie w dzień owulacji - udało się. Wyznaczałam ją sobie Afrodytą na slinę, takim testerem. Ale w ten sposób można tylko zwiększyć prawdopodobieństwo, nie jest to metoda 100%

Gość gość
tez chcialam zapytac czy dziewczynke sie w dni nieplodne 'robi' ;) ale nie czepiajac sie- ja mam chlopca ze stosunku w 7dc, wiec pewnie na dlugo przed owulacja

Gość gość
a ja z dni płodnych mam dziewczynkę :-)

Gość gość
my robilismy dzidzie 5 i 3 dni przed owulacja i raz nastepny dzien po owulacji(na wszelki wypadek gdyby plemniki nie dozyly:)) i mamy dziewczynke.czyli u nas to sie sprawdzilo.

Gość gość
gość sprawdźcie najpierw definicję co to są dni płodne! to są WSZYSTKIE dni, kiedy może dojść do zapłodnienia, nie te parędziesiąt godzin owulacji... ciekawa jestem która z was zaszła w ciążą będąc NIEPŁODNĄ :/ .... autorce chodzi o owulacje chyba, wiadomo,ze zachodzi sie w ciaze tylko w dni plodne.

Gość gość
W pierwszą ciążę zaszłam w 9 dniu cyklu-mam córkę,w kolejną w 13,czyli w samym środku cyklu i też córka :)

Gość gość
może twój partner nie ma plemników męskich. zzzzzz u mnie kilka dni przed owulacją i jest dziewczynka a dobę po owulacji chłopak.

Gość gość
u mnie idealnie środek płodnych - córka, 2dni po,też córka.

Gość gość
17.36 Rece opadaja. Mezczyzna nie moze miec wylacznie plemnikow x albo y, bo wtedy nie bylby mezczyzna. To jest podstawa genetyki.