Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna rayla86

Faceci sa podli ! traktowal mnie jak smiecia a gdy schudlam skacze kolo mnie

Polecane posty

Gość czarna rayla86
oceniaj po pozorach, po wyrwanych z kontestu wypowiedziach....nieomylna istoto.zalozylam ten watek, by uwiadomic kobietom, ze najwidoczniej nie tylko ich charakter jest wazny ale i cialo.i ze mozna uzdrowic zwiazek zmieniajac sie wizualnie i charakterologicznie.i ze mozna byc szczesliwym.Nie nalezy byc w malzenstwie zbyt ewnym siebie i sie zapuscic, 'bo przeciez kocha moje wnetrze'hahaha

Gość gość
kwestia podobania się to jedno ale tu chodzi o coś głębszego kobieto. Z nadwagą miałaś niską samoocenę, raczej nie uganiało się za tobą stado adoratorów i nic nie stanowiło zagrożenia, byłaś pewniakiem dla męża. Teraz jesteś atrakcyjnejsza, podświadomie bardziej pewna siebie i emanujesz tym czymś, czego ci brakowało wcześniej. W dodatku zapewne wzbudziłaś zainteresowanie płci przeciwnej, bo masz teraz fajną figurę i dla męża pojawiło się zagrożenie. To jest normalne, naturalne zjawisko. Faceci uwielbiają rywalizować, zdobywać, mieć coś co w każdej chwili może prysnąć, ich to kręci.

Gość shes a creation of able hands
Wy kobiety też wmawiacie wszystkim, że lecicie na wnętrze, a zakochujecie się w wyglądzie.

Gość czarna rayla86
no i bingo, masz racje.tak wlasnie jest.szanuje sie osoby, ktore sa atrakcyjne zewnetrznie, bo to implikuje mocny charakter,czlowieka sukcesu a nie lelum polelum. i to dziala w dwie strony, swieta racja

Gość gość
hahahah nawet mi cie nie żal, no te genialne wnioski to może 15 latka wysnuć a ty dopiero teraz do nich doszłaś? pytanie czy jak sie ma swoja godność to należy być z takim facetem, to już indywidualny wybór każdej z nas...papa przedszkolaku :)

Gość gość
o rany, powinnas sie cieszyc ze mu sie podobasz.. i ciesz sie ze jak nie dbalas o siebie to Cie nie zostawil :P heheh, to normalne bo faceci sa wzrokowcami i serdecznie gratuluje takiej przemiany no i motywacji ze chcialas cos dla siebie zrobic :) podziwiam

Gość czarna rayla86
dzieki serdeczne za mile slowa:):)O:):):): fajnie, ze ktos mnie nie oblal jadem, jestes gosciu bardzo pozytywna osoba, najlepszego dla Ciebie:*

"Faceci uwielbiają rywalizować, zdobywać, mieć coś co w każdej chwili może prysnąć, ich to kręci." Guzik prawda. Doświadczony facet zawsze będzie z kobietami, na których mu kompletnie nie zależy, bo wtedy nawet jak taka zrobi w chooya to się nie przejmie. Ja tak robię. Jak mi obecna dziewczyna powie, że zrywa to się zaśmieję i pójdę grać w squasha. Nie ma sensu być masochistą i uganiać się za dziunią, która wzbudza w Tobie jakieś emocje, bo ona to zauważy i Cię wykończy.

Gość czarna rayla86
zastanawiam sie, jak go dodatkowo podkrecic:)

Gość gość
rozumiem autorkę. Ja mialam spora nadwage, ktora zreszta kompletnie mi nie przeszkadzala, czulam sie zdrowa, sprawna, duzo chodzilam, ale wkurzali mnie "zyczliwi" doradzacze, w koncu jak sie czlowiek zaprze, to schudnie. Gdybym byla na bezludnej wyspie, nigdy by tego nie zrobila wiec to glupie gadanie:"dla siebie" - raczej na zlość glupi ludziom z głupimi spojzreniami. A najbardziej mnie wkurza to,ze nagle mnóswo ludzi mi gratuluja, jakby zdobyla Nobla. Nie gratulowali mi , gdy osiagałam naprawde istostne sukcesy zawodowe albo zrobilam cos zdecydowanie pożytecznego dla swiata

"zastanawiam sie, jak go dodatkowo podkrecic"" Wy zawsze musicie uskuteczniać jakieś gierki i manipulacje, o kant d*py można rozbić każdy związek z kobietą.

Gość gość
cd posu . Smieszą mnie ci gratulujacy, utwierdziło mnie to w przekonaniu , jaka głupia i płytka jest wiekszosc ludzi i jak malo wazne rzeczy sie dla nich licza, Na szczescie mój maz jest w porzadku, zawsze - kiedys i teraz ma do mnie taki sam stosunek - widzi we mnie człowieka a nie kg

Gość czarna rayla86
ja to zrobilam glownie dla samej siebie bo bylo mi zle z moim wygladem i bylam sfrustrowana.podejrzewalam tez, ze maz zobaczy jaki mam potencjal i sile, gdy go tak zaskocze. i ze mnie doceni.tak sie wlasnie stalo.i nie tylko on, ale i inni zaczeli mnie szanowac.trzeba duzej sily woli by wyzgrabniec.uwieobiam teraz sluchac jego komplementow, czuje sie dowartosciowana i dopieszczona, zycie mnie cieszy

Gość gość
68 kg i gruby pasztet? chyba przy wzroście 150 :D

Gość czarna rayla86
przy wzroscie 165 cm nie mialam wcale talii, wystajacy brzuch jak w ciazy i ogromne cycki jak krowa bleeeh....teraz mam szczuplutka talie osy,mala dupke, plaski brzuch smukle nogi i male, sterczace zawadiackie piersi.

Hmm autorka tematu chyba wpada ze skrajności w skrajność: Wcześniej: Dołowała się z powodu wyglądu i poniżała Teraz: Wywyższa się. Zachowaj balans bo ani to ani to na dobre ci nie wyjdzie.

Gość czarna rayla86
nie ma czego zazdroscic, tylko trzeba zaczac inaczej jesc i ruszac sie:)

Gość czarna rayla86
czemu uwazasz, ze sie wywyzszam?bo prostu sie ciesze

Gość gość
Jakaś niezrównoważona :D przyszła z żalami, chciała go zostawiać, a teraz mówi cos zupełnie innego ..od tej diety w główce sie przewraca hahaha

Gość gość
Tak, tak, wycisz się, dziewczyno.

Gość gość
Też to zauważyłam. W pierwszym poście pisze że mąż ma pedofilskie zapędy, że jest z nią ze względu na pożądanie a nie miłość i że chce go zostawić. Teraz nagle przemiana i autorka zastanawia się jak go bardziej podkręcić...Bezsensowny temat.

Gość gość
Haha dokładnie to samo miałam pisać, uzala się na męża ze taki pedofil xD ze dopiero teraz ja szanuje i ze faceci to świnie, pyta czy ma go zostawić a teraz "pisze tylko by pokazać innym ze można svhudnieciem odmienić związek i dowiedzieć się go bardziej podkręcić" Haha :D Fajnie ze się dobrze czujesz ale ciekawe czy miał zdzire na boku jak mu się tak nie podobalas skoro to taki "esteta"

Gość gość
Pierwsze zdanie "faceci są podli!" a teraz zmiana o 180 stopni :) polecam psychologa bo masz problemy emocjonalne

Gość gość
autorko chce ci powiedzc ze wazac 67 kg nie mozna bydz pasztetem bo co ma powiedzec kobieta ktora wazy 120 kg? np? twoj maz jest dosc dziwny zeby nie powiedzec beznadziejny ale nie martw sie niektorzy tak maja sa jak dzieci taki maja rozum niedojarzalego nastolatka, ciesz sie nowa figura i szanuj co masz nawet tego glupeigo meza bo to chyba nie powod zeby sie rozstac?? tak mi sie zdaje a to ze mowi ze masz gigure jak 16 nastka to nie objaw pedofilii

Gość gość
Normalne, ze facet patrzy na wyglad, nie ma sie co czepiac. Ile masz wzrostu? Bo ja waze 52 i jestem gruba

Kopnij go mocno w zad , a co bedzie jak kiedys zbrzydniesz? Uroda mija....A jak jesteś obiektywnie atrakcyjna to tym bardziej nie zqaeracaj sobie dziadem głowy...

Facec***atrza sie na wyglad ale skoro Toba poniewierał to moze Ty zacznij nim...Co na starosc tez bedzie Cie ponizał bo uroda juz nie ta???