Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale ja muszę być brzydki

Polecane posty

Gość gość

Nawet przeciętne mi dawały kosza i to takie że większość moich znajomych by ich nie chciała. Żadna normalna kobieta mnie nie chce z uwagi na wygląd, nie raz słyszałem od różnych osób że wyglądam bardzo źle, brzydki jak noc. Moja mama nawet mi mówi że nie jestem atrakcyjny :( w rodzinie już dawno się pogodzili z tym że jestem całe życie sam, bo już tak pozostanie... do d**y z takim życiem w takim ciele.

Gość gość
odkładaj na operacje plastyczną, botox, saunę, a najlepiej spa z ładnymi masażystkami. forsa zmienia perspektywę i wizerunek.

Gość gość
Hahahaha jasne jeszcze bardziej bym się oszpecił (o ile szpetną genetycznie twarz można oszpecić).

Gość Jaka praca takie Laury
nie musisz byc brzydki tylko chcesz byc brzydki piekno to pojecie wzgledne jak produkt z ktorego robi sie rosol jedni wola kure inni wolowine 🖐️

Gość gość
Nie lam się Moj kuzyn jest też brzydki a w zeszłym tyg urodziło mu się dziecko z kobietą z która jest 3 lata wiec cierpliwości a znajdziesz kogoś

Gość gość
Skoro przeciętne nie sa normalne to ciekawe jak z brzydkimi :D Szukaj Twojego zenskiego odbicia ;) Milosc to cos więcej niż ciało :D

Gość gość
Chłop piękny być nie musi, wystarczy jak jest trochę ładniejszy od diabła ale nie może być c**ą.

Gość gość
Chodzi o to z tymi normalnymi że interesowała się mną jedna kobieta w moim życiu i była to patologia (pije i ćpa), wiem że jestem brzydalem ale np. z grubszą kobietą sobie nie wyobrażam związku (sam jestem szczupły i wysoki).

Gość gość
nie łam się jakaś lampucera cie zechce:D

Gość gość
to chyba muszę być brzydszy niż diabeł :(

Gość gość
zobacz, nie wyobrażasz sobie związku z grubszą a sam jesteś jak mówisz brzydal, więc kogo Ty szuaksz? super modelki? z reszta kto by chciał faceta, nie dośc że brzydala to jeszcze warunki 'nigdy nic z grubsza', nie wróże Ci z takim nastawieniem kobiety, z resztą nie życze żadnej żeby na Ciebei natrafiła,

Gość gość
To znajdz sobie jakas szczuplejszą,z brzydką twarza - i konkurencji nie będziesz miał, i przy okazji obydwie strony będą zadowolone :)

Gość gość
zgrabna szczupła z brzydką twarzą go nie zechce, od czego sa kosmetyki