Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO WY NA TO?

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam spotkanie/randke z chlopakiem z ktorym jak dodtad tylko i wylacznie rozmawialam pzrez neta...I mam maly problem poniewaz jestem z tych dziewczyn ktore nie lubia aby ktos za nie placil...:)Dzisiaj kolega stwierdzilz e to mzoe zostac zle odebrane prze ztego chlopaka?A wy co myslicie?

Gość gość
No a jesli sie nie zgodzi a ja powiedzmy bede uparta i nadal bede chciala placic za sibie...to czy wyjde na jakas swiruske?:)

Gość gość
wyjdziesz

Gość gość
Bardzo sensowa odpowiedz nie ma co...Czy ktos sie wypowie?W ogle co to za glupie zwyczaje ze facet ma placic za dziewczyne..;/

Gość gość
Ty sam jestes pasztet albo paszteciara ktora zapewne siedzi w domu i nigdzie z nikim nie wyjdzie bo nikt nie zaprosi ;D haha

Gość gość
Jak chłopaka wychowali na gentelmana to nic nie poradzisz . Możesz jedynie ograniczyć się do kawy i ciastka .

Gość gość
gentelmeni nie umawiaja się z pasztetami z neta,to może być jedynie taki sam frajer jak ty,więc bez obaw kazdy płaci za siebie

Gość gość
no to sie naucz albo nie chodz na randki bo chyba to bedzie niemilo chlopakowi czasami tak jest no :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ